Life

Top 7 vedete care și-au părăsit soții pentru bărbați mult mai tineri. Ar fi putut să le fie mame la așa diferențe de vârstă

Dragostea nu ține cont de vârstă și-au spus mai multe persoane publice care au renunțat la căsnicii pentru a se iubi cu parteneri mai mici. Iată 7 dintre ele!
13.08.2022 | 15:25
Top 7 vedete care siau parasit sotii pentru barbati mult mai tineri Ar fi putut sa le fie mame la asa diferente de varsta
Top 7 vedete cu parteneri mai mici decât ele. Au renunțat la mariaje de lungă durată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Top 7 vedete care și-au părăsit soții pentru bărbați mult mai tineri. Ar fi putut să le fie mame la așa diferențe de vârstă, însă în iubire și în război este posibil orice, chiar și anii care nu sunt deloc o problemă.

Top 7 vedete cu parteneri mai mici decât ele. Au renunțat la mariaje de lungă durată

Madonna (63 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de peste hotare. Cariera sa nu mai este niciun secret pentru fanii din lumea întreagă, așa cum nu este nici faptul că s-a iubit cu un bărbat mult mai tânăr.

ADVERTISEMENT

După separarea de Guy Richie îndrăgita artistă s-ar fi cuplat cu fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, Alex Rodriguez. Ulterior, au apărut informații că regina muzicii pop are o relație cu Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani.

Lisa Bonet (54 de ani) a fost căsătorită cu Lenny Kravitz în perioada 1987 – 1993, iar după divorț actrița s-a îndrăgostit de actorul din Aquaman, Jason Momoa (43 de ani). Cei doi s-au despărțit după o relație care a durat 16 ani. Au împreună 2 copii.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez (53 de ani) a bifat mai multe legături sentimentale cu bărbați mai tineri decât ea. Cântăreața și-a găsit liniștea după despărțirea de Marc Anthony în brațele dansatorului Casper Smart, cu 18 ani mai tânăr decât ea. Au format un cuplu timp de 5 ani. Acum se iubește cu Ben Affleck (49 de ani).

Demi Moore (59 de ani) a avut un mariaj de 13 ani cu Bruce Willis și o căsnicie de 8 ani cu actorul Ashton Kuther, cu 16 ani mai mic. Diferența de vârstă avea să-și spună cuvântul în anul 2013. În prezent, vedeta are o relație cu Daniel Humm, un celebru bucătar elvețian, în vârstă de 46 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedete care au relații cu bărbați mult mai tineri

Kris Jenner (66 de ani), mama surorilor Kardashian-Jenner, a fost căsătorită timp de 22 de ani cu Bruce Jenner. La scurt timp după divorț și-a găsit liniștea în brațele lui Corey Gamble. Managerul este mai mic cu 25 de ani.

Megan Fox a avut o căsnicie de 10 ani cu Brian Austin Green, alături de care a devenit mamă de trei ori. În momentul de față, actrița în vârstă de 36 de ani formează un cuplu cu Machine Gun, mai tânăr cu 4 ani.

ADVERTISEMENT

Halle Berry (55 de ani) a divorțat de Eric Benet după un mariaj de numai 3 ani, în care a fost înșelată de mai multe ori. După această căsătorie eșuată, vedeta a avut o relație cu Gabriel Aubry, un model în vârstă de 45 de ani.

ADVERTISEMENT