Life

Top 7 zodii înspăimântătoare. Cum să te ferești de acești nativi

15.06.2020 | 17:01
Top 7 zodii inspaimantatoare Cum sa te feresti de acesti nativi
Top cele mai înspăimântătoare zodii. Foto: HEPTA.RO
ADVERTISEMENT

Top 7 cele mai înspăimântătoare zodii în condiții de stres: acestea sunt zodiile care reacționează peste măsură dacă sunt supărate. Printre cei care se află sub semnul zodiacal de mai jos pot fi părinții, prietenii sau chiar partenerii de viață.

Cu toții ne enervăm deseori, însă uneori furia este justificată, alteori nu. Nu este un secret că nu ar trebui să interacționezi mai mult decât este cazul cu cineva care este deja nervos. Dacă vezi pe cineva nervos, primul instinct este să încerci să-i oferi spațiu persoanei în cauză, pentru a se calma.

ADVERTISEMENT

Sunt însă anumite persoane care își ies ușor din minți și reacționează extrem de nervos în anumite situații, iar controlul nu este punctul lor forte.

Taur

Zodia Taur. Sursa foto: pinterest.com
Zodia Taur. Sursa foto: pinterest.com

Nu există semne care să îți arate cât de nervos poate fi un Taur într-o situație stresantă. Nativii din această zodie pot deveni atât violenți verbal, cât și fizic. Taurii își pot crea obsesii inutile și pot fi persoane greu de suportat de ceilalți. Aceștia pot fi foarte încăpățânați și dacă se ambiționează nu renunță nici în ruptul capului la ceea ce vor să facă. Atunci când sunt frustrați, taurii reușesc să-i facă pe cei din jur să se simtă foarte prost pentru sentimentele lor. Au și o parte bună. Când știu că au întrecut limita, taurii nu își vor cere scuze niciodată, însă vor încerca să redreseze situația.

ADVERTISEMENT

Rac

Zodia Rac
Zodia Rac

Când un nativ din zodia rac este nervos va încerca să-și țină nervii acasă, însă până la un anumit punct, când va exploda, iar cei din jur cu siguranță vor cunoaște furia adevărată. Racii pot fi pasiv-agresivi. Mai exact, un rac nervos poate fi asemănat cu un vulcan în erupție. Ferește-te din calea acestor nativi când sunt supărați, pentru că reacțiile lor pot răni mulți oameni. Pe cât de iubitori sunt în general, pe atât de nervoși pot deveni dacă cineva îi calcă pe coadă.

Berbec

Zodia Berbec
Zodia Berbec

În cazul berbecilor este simplu. Când un nativ din zodia berbec este nervos ar fi bine pentru cei care îi sunt în preajmă să dispară cât pot ei de repede. Berbecii sunt bombă cu cea, iar în anumite situații pot recurge destul de ușor la violență fizică. Astfel, dacă nu sunt crescuți în medii propice, ei pot deveni adulți foarte nervoși și violenți. Berbecii reacționează sub stres fără să mai țină cont de repercursiuni, ei pur și simplu își descarcă nervii. Berbecul se numără printre aceste zodii greu de controlat.

ADVERTISEMENT

Zodii necumpătate: Leu

Zodia Leu
Zodia Leu

Zodii nervoase. Leul se numără printre acestea. Leii sunt dramatici și dominanți. Furia unui Leu nu este furie, înseamnă ură, își pierde efectiv mințile. Ei funcționează foarte ciudat sub stres, atunci când sunt nervoși se simt mai bine, se eliberează efectiv de toată frustrarea. Vor spune orice pentru a vă pierde încrederea în voi. Când sunt supărați, ei cred cu tărie că sunt corecți și că au dreptate 100%. Leii doresc să se impună în fața altora, să fie cât mai autoritari. Leii foarte rar admit că greșesc. De asemenea, leii nu se vor limita la discuții simplu și vor insulta dacă este cazul. Ei devin orbiți de furia lor.

Zodii periculoase: Scorpion

Zodia Scorpion
Zodia Scorpion

Scorpionii sunt calmi în majoritatea timpului, însă au obiceiul să țină ranchiună pe oamenii care le-au greșit. Zodii reci și agasate, scorpionul este una dintre ele. Uneori chiar și ani buni pot fi plini de ură și să nu uite anumite evenimente neplăcute. Scorpionii sunt gata mereu de atac, au încredere în ei și sunt mereu pregătiți să intre într-o luptă. Atunci când sunt nervoși sunt foarte periculoși. Chestia cu scorpionii este că niciodată nu își dai seama dacă sunt realmente supărați pe tine pentru că au un comportament pasiv agresiv. Ei funcționează pe principiul: nu știi ce te-a lovit. Mereu te pot lua prin surprindere. Așa că încearcă pe cât posibil să nu superi un scorpion, nu știi când te trezești părăsit de acesta. De asemenea, scorpionii pot fi persoane destul de reci.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Zodia Sagetator
Zodia Săgetator

Ca și în cazul zodiei Taur, Săgetătorii pot fi o bombă cu ceas. Tic-tac și explodează. Fiți atenți la semnele care arată că sunt nervoși și feriți-vă din calea acestor nativi. Reacțiile pot fi nesăbuite. În majoritatea timpului, săgetătorii pot fi prietenoși și calmi, însă dacă o situație îi scoate din zona de confort și îi sperie, reacția lor poate fi pe măsură. Sau poate chiar mai exagerată. Ei folosesc adesea cuvinte dure pentru a se apăra. Din fericire, săgetătorii își cer scuze după ce greșesc.

Zodii vulcanice: Capricorn

Zodia Capricorn
Zodia Capricorn

Capricornii sunt de obicei ființe raționale, în special cu zodiile de pământ. Acești nativi îndură destul de multe lucruri și le țin pentru ei o lungă perioadă de timp. Însă dacă ai întrecut măsura și i-ai supărat mai bine fugi. Fugi și nu te mai uita înapoi. Partea proastă la capricorni este că atunci când își pierd cumpătul devin și foarte agresivi, destul de periculoși. Indiferent de cine este vorba, dacă i-ai prins supărați s-ar putea să fie foarte violenți verbal, vor face orice ca să te insulte. De altfel, aceștia își pot vărsa furia pe prima persoană care le iese în cale. Cea mai mare slăbiciune a acestei zodii este furia.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: