Life

Top modelul Claudia Neghină a defilat cu fetița ei în brațe în prezentarea designerului Andreea Dogaru

Top modelul Claudia Neghină a defilat cu bebelușul ei în brațe în prezentarea designerului Andreea Dogaru de la Bucharest Fashion Week, Summer Festival!
10.07.2022 | 18:30
Top modelul Claudia Neghina a defilat cu fetita ei in brate in prezentarea designerului Andreea Dogaru
Claudia Neghină a defilat pe podium desculță, cu bebelușul în brațe. Sursa foto: arhiva personală/Remus Nicolaescu.
ADVERTISEMENT

Top modelul Claudia Neghină arată extraordinar de bine. La un an de la nașterea fetiței sale, celebrul manechin a defilat pe podium cu micuța ei. Fetița a fost extrem de încântată și de volubilă, semn că a moștenit veleitățile de model de la mămica ei.

Top modelul Claudia Neghină a defilat cu bebelușul în brațe în prezentarea designerului Andreea Dogaru!

Top modelul Claudia Neghină a deschis Bucharest Fashion Week desculță, cu fetița ei în brațe. Celebrul manechin a defilat în prezentarea designerului Andreea Dogaru. La un an de la naștere, Claudia arată foarte bine, poate chiar mai slabă de cum era înainte de sarcină.

ADVERTISEMENT

„Practic, eu nu m-am îngrășat foarte mult. Da, așa este. Cred că am mai puține kilograme, ca înainte de sarcina cu Sofia. Cum mă mențin? Mă ține ea în priză!”, a declarat pentru FANATIK, top modelul Claudia Neghină.

„La Bucharest Fashion Week am lansat ultima colecție de rochii de ocazie. Colecția a cuprins și câteva rochii de mireasa inspirate de florile verii.

ADVERTISEMENT

Am folosit materiale prețioase precum dantela brodată cu paiete, țesături brodate manual cu perle și cristale sau organza din mătase naturală.

Am mizat pe culori calde, de vară, că rozul pudrat, turcoaz, nuanțe de bleu în degrade și nude”, a declarat pentru FANATIK, designerul Andreea Dogaru, care a fost deserori comparată cu Alexander McQueen.

ADVERTISEMENT

Claudia Neghină și-a serbat fetița în fiecare lună

Claudia Neghină și-a serbat fetița în fiecare lună. ,Peste câteva luni împlinesc 40 de ani. Ieri a făcut fetița șase luni și i-am cumpărat un tort. În fiecare lună am sărbătorit-o. I-am cumpărat hăinuțe pentru iarnă.

După 3 luni am zis că l-am prins pe Dumnezeu de picior pentru că a început să doarmă și să fie liniștită. Acum este foarte frumos, deja ne înțelegem, reacționează când o strig, ne jucăm, râde foarte mult, este cea mai mare bucurie și abia aștept să mă întorc acasă la ea”, a declarat Claudia Neghină la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Claudia Neghină, despre viața de mămică

Modelul a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din viața de mamă și cum a simțit uneori, că cedează. Cea mică s-a confruntat cu colici și dureri de dinți.

,,Am avut o perioadă mică după ce a scăpat de colici, a fost o lună în care am fost foarte odihnită, dar după aceea a început să fie problema cu dinții. Era cam același lucru ca și la colici, ziua era liniștită, iar noaptea devenea agitată. Eu sunt foarte relaxată și o să iau lucrurile pe parcurs.

Sunt momente în care simți ca cedezi, unele mămici îmi spuneau în primele luni că o să uit foarte repede aceste momente și nu îmi venea să cred, dar acum le înțeleg, pentru că fiecare clipă este foarte intensă și este mult mai frumos când vezi cum creste copilul și uiți toate perioadele agitate”, a mai spus vedeta.

Și-a reintrat în formă rapid

Cu toate că nu a luat multe kilograme în sarcină și doar burtica o dădea de gol că urmează să devină mamă, Claudia Neghină a dezvăluit că a reușit să scape de surplusul din zona abdominală extrem de rapid.

,,Am timp să fac și sport când doarme cea mică. Fac cam de trei ori pe săptămână, dar nu la fel de intens cum făceam înainte, pentru că eu am operație de cezariană.

Mult timp nu am făcut sport, dar am început să fac exerciții cu greutatea corpului. Mi-am dat seama ca o sa trebuiască sa merg la sală, pentru că acasă e mai greu cu cea mică”, a mai spus Claudia Neghină.

ADVERTISEMENT
Tags: