Life

Top trei cele mai materialiste zodii din Horoscop. Ferește-te de acești nativi dacă nu vrei să fii iubit pentru bani

31.08.2020 | 17:35
Top trei cele mai materialiste zodii din Horoscop Ferestete de acesti nativi daca nu vrei sa fii iubit pentru bani
Zodiile materialiste din Horoscop
ADVERTISEMENT

Trei dintre cele mai materialiste zodii din Horoscop au ca țintă bunăstarea proprie, apoi se gândesc și la cei din jur. Dacă ai în preajma ta prieteni dintre acești nativi, ar fi bine să fiți atenți dacă sunt în preajma voastră din amiciție sau de nevoie.

La capitolul dragoste, aceste zodii simt nevoia să pună stăpânire pe relație, să conducă și să profite financiar, dacă se poate.

ADVERTISEMENT

Mai bine fugiți din calea unor parteneri di aceste zodii, deoarece mulți dintre aceștia se dovedesc a fi adevărați profitori.

Top trei cele mai materialiste zodii din Horoscop

Zodia Balanță

Sunt firi superficiale și trag acolo unde le este bine. Deși aparent sensibile, cu deschidere către suflet, Balanțele știu foarte bine ce vor, chiar dacă uneori regretă deciziile luate, se pripesc și încearcă din răsputeri să câștige ce au pierdut. Dacă își folosesc farmecele, acești nativi obțin ce-și doresc, pentru că au puterea convingerii și vă pot face să cedați sigur în fața lor. Se gândesc în majoritatea timpului la foloasele materiale și cum să intre în posesia lor și a unui stil de viață exclusivist. În Horoscop, dintre ele 12 zodii, Balanța este avidă mai mult după poziția socială. Kim Kardashian este Balanță, iar asta explică totul.

ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion

Dacă vrei să ai parte de ceva bun în viața asta, atunci evită un Scorpion, căci majoritatea nativilor sunt numai după bani, poziție socială, pentru ei contează foarte mult dacă persoanele din viața lor au ceva de oferit din punct de vedere financiar. Chiar și simpla prezență la masă cu cineva potent financiar înseamnă un lucru mare pentru ei. Femeile sunt cele mai avide după bani, multe dintre ele, și fac tot posibilul să aibă un stil de viață cât mai bun. De altfel, le place să conducă relația și să facă pe șefii în casă. Actrița Ellen Pompeo este în zodia Scorpion.

Zodia Pești

Peștii sunt firi înrădăcinate în puterea banului, dacă nu au bani, poziție socială, un loc de muncă bun și toate aspectele care să-i ducă spre o viață plină de satisfacții materiale nu sunt împliniți. Majoritatea nativilor din Horoscop din zodia Pești caută să aibă un partener cu ceva bani puși la ciorap, în special femeile. Bianca Drăgușanu este zodia Pești, iar caracterizează presupunem că o definește din plin 😀

ADVERTISEMENT