Life

Top trei zodii care pornesc cu dreptul în 2022. Se anunță un an nou fericit pentru ele

Astrologii ne anunță că este momentul să ne facem planurile pentru anul viitor. Încercați să lăsați tot ce este nou să intre în viața voastră. Unele zodii sunt purtate pe alte drumuri!
12.12.2021 | 22:48
Top trei zodii care pornesc cu dreptul in 2022 Se anunta un an nou fericit pentru ele
ADVERTISEMENT

Trei zodii pornesc cu dreptul în 2022, spun cititorii în stele care prevăd un an nou fericit pentru ele. E timpul să se lase mai mult duse de val.

Apar persoane providențiale în calea unora dintre aceste semne zodiacale. Nu mai este cazul să alerge după dragoste, ea vine la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Top 3 nativi cu numeroase avantaje în anul ce vine. Ce le aduce 2022

Balanță

Vine o perioadă excelentă din punct de vedere financiar în anul 2022. Reușești să profiți de avantajele de la locul de muncă și primești un salariu pe măsura eforturilor.

La capitolul dragoste stai foarte bine. Partenerul de viață este persoana care te susține în tot ce faci, este un real sprijin și nu ai de ce să-ți faci griji în acest sens.

ADVERTISEMENT

Sănătatea este și ea bună în noul an, astrologii anunțând că este vremea să te pui mai mult pe primul plan. Să te ocupi mai mult de pasiunile ascunse prin sertare.

Săgetător

Nu ai niciun fel de presiune în 2022, ești independent în toate. Faptul că o perioadă ești singur te ajută să te bucuri mai mult de timpul liber și de activitățile care îți fac plăcere, poate te apuci de un sport.

ADVERTISEMENT

Te simți în largul tău, motiv pentru care începi proiecte noi. Intri cu dreptul în anul ce vine, asta pentru că ai știut cum să te redresezi și pe ce drum să mergi mai departe.

Sufletul tău mare și bun te ajută să legi prietenii, unele de lungă durată. Ești apreciat pentru ceea ce ești, nu pentru lucrurile materiale.

ADVERTISEMENT

Pești

Se anunță o perioadă frumoasă începând cu luna ianuarie. O persoană iese în calea ta și te face să te îndrăgostești iremediabil. Abia acum afli ce înseamnă dragostea adevărată.

Și pentru că nu mai ești singur te concentrezi și pe carieră. Iubirea te face să înflorești în plan profesional, unde sunt șanse mari să semnezi un parteneriat sau să pornești propria afacere.

Schimbările intervenite în 2022 sunt de bun augur. Poate ăsta este drumul pe care trebuie să mergi, bucură-te de fiecare clipă.

ADVERTISEMENT