Life

Top vedete 50+ care arată impecabil în costum de baie! Anca Țurcașiu, Loredana și Mihaela Rădulescu au făcut senzație la plajă

Vedetele din showbiz-ul românesc au mare grijă de felul în care arată, unele dintre ele, cele trecute de 50 de ani, fiind în formă maximă și în atenția publicului.
05.08.2022 | 18:10
Persoane publice impecabile în costum de baie la peste 50 de ani. Cum arată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Topul vedetelor 50+ care arată impecabil în costum de baie este compus din artiste și prezentatoare TV care întorc toate privirile și fac senzație atunci când apar pe o plajă fie că este pe litoralul românesc, fie că este în afara țării.

Persoane publice impecabile în costum de baie la peste 50 de ani. Cum arată

Loredana Groza a împlinit 52 de ani vara aceasta, dar poate fi confundată foarte ușor cu o tânără de 20 de ani. Frumoasa blondină este foarte atentă la alimentație și face sport constant și susține că nu are nicio operație estetică.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață se afișează în obiecte vestimentare controversate, care îi lasă la vedere foarte multă piele. Artista are o siluetă impecabilă, lucru care se poate observa cu ochiul liber atunci când poartă costum de baie.

Mihaela Rădulescu are 53 de ani, pe care i-a sărbătorit în cursul zilei de 4 august. Cu această ocazie fosta prezentatoare a show-ului Ferma a plecat în vacanță, în Elveția, cu partenerul de viață. Moderatoarea a sărbătorit într-un costum de baie întreg de culoare roz, pe un iacht.

ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret că Anca Țurcașiu pune foarte mare accent pe siluetă și pe felul în care arată. Artista a înflorit după divorțul de Cristian Georgescu, medicul stomatolog care i-a fost alături peste 20 de ani.

În prezent, la cei 52 de ani, cântăreața a înflorit și se bucură de viață. Adoră să călătorească și să meargă la plajă, imaginile în costum de baie fiind prezente pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Tania Budi este o altă vedetă care nu este deloc stingheră atunci când realizează fotografii la mare. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu are 54 de ani și arată superb atunci când lasă la vedere mai multă piele.

Suplă, trasă prin inel și cu forme de invidiat fosta actriță și femeie de afaceri are un aspect răvășitor și o siluetă ca la 20 de ani pentru că acordă o mare importanță felului în care se simte la interior și la exterior.

ADVERTISEMENT

Vedete care arată fenomenal în costum de baie la peste 50 de ani

Cristina Spătar se alătură persoanelor publice care se bucură de o siluetă de invidiat la 50 de ani. Fosta soție a omului de afaceri Alin Ionescu este mândră de felul în care arată și realizează frecvent imagini în costum de baie. Are mai multe operații estetice.

„Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scăpat de o obsesie”, spunea artista în trecut, scrie viva.ro.

Actrița Monica Davidescu va schimba prefixul în data de 6 august 2022, când va împlini frumoasa vârstă de 50 de ani. Soția lui Aurelian Temișan nu se pozează foarte des în costum de baie și fanii o văd rar în această ipostază.

ADVERTISEMENT
Tags: