Life
notix pixel id

Top 3 zodii care în anul 2022 își găsesc marea fericire în străinătate

Trei zodii și-ar putea găsi marea fericire în anul 2022 departe de meleagurile natale! Fie că vorbim despre succes profesional sau iubire, este clar anul lor de glorie!
29.11.2021 | 18:30
Top 3 zodii care în anul 2022 își găsesc marea fericire în străinătate
Trei zodii își găsesc fericirea în 2022 în altă țară. Foto: 4kwallpapers.com
ADVERTISEMENT

Pentru trei zodii, anul 2022 este cel mai bun din ultimii zece! Vorbim despre trei nativi pentru care lucrurile se vor schimba radical mai ales în a doua jumătate a anului.

Din iunie-iulie încolo, pentru ei se deschid oportunități de neratat. Două dintre aceste zodii își vor îndeplini un  vis care are legătură cu străinătatea, în timp ce o altă zodie își va găsi întâmplător fericirea în afara granițelor.

Una dintre aceste zodii s-ar putea stabili peste hotare, căci se va integra foarte bine în mediul în care va nimeri.

ADVERTISEMENT

Top 3 zodii care își găsesc fericirea în străinătate în anul 2022

Locul 3: zodia Vărsător. Vărsătorii au trudit din greu în anul 2021, iar la anul vine și recompansa pentru munca lor. Se vor face remarcați în domeniul lor, dar în străinătate.

Așa cum visau, vor cunoaște popularitatea undeva în Vest. Acolo își vor face noi prieteni și le va prinde extraordinar de bine noul lor anturaj.

ADVERTISEMENT

Sunt avantajați în special studenții care vor termina facultatea în 2022. Portițele care li se deschid îi vor face să se dezvolte frumos și să câștige niște bani pentru care ar putea fi invidiați de cei din jur.

Locul 2: zodia Fecioară. Fecioarele s-ar putea stabili, în sfârșit, într-o țară în care visau de mult să ajungă. Nativii de pământ care își doreau cu ardoare să se stabilească într-un anumit loc trebuie să profite din plin de anul 2022, mai ales în vara care va veni.

ADVERTISEMENT

Își vor lua noi angajamente și vor fi apreciate indiferent de destinația aleasă pentru a lua viața de la zero. Cât despre Fecioarele care nu au gânduri cu străinătatea, și ele vor fi purtate pe alte meleaguri, însă pentru perioade mai scurte.

Scorpionii, loviți de săgeata lui Cupidon într-o destinație de vis

Unele ajung în interes de serviciu, în timp ce altele vor să se decupleze de tot într-o vacanță de neuitat.

ADVERTISEMENT

Locul 1: zodia Scorpion. Scorpionii își găsesc marea dragoste într-o țară îndepărtată, care nu cunoaște deloc frigul.

Scorpionii care au în plan vacanțe în țările calde trebuie să se aștepte la surprize din partea lui Cupidon. Unii vor fi atât de tare orbiți de iubire că s-ar putea să nu-și mai dorească să revină acasă.

ADVERTISEMENT

A doua parte a anului 2022 le aduce nativilor de apă și câteva oportunități financiare de neratat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri