VIDEO / Topless cadou pentru golurile lui Brondby

"Brondby Stadion" nu mai are strălucirea anilor de glorie a clubului danez care ani de-a rîndul a dominat campionatul intern, dar rămîne o arenă unde tribunele sînt destul de populate la fiecare...
17.09.2013 | 12:56
VIDEO  Topless cadou pentru golurile lui Brondby

“Brondby Stadion” nu mai are strălucirea anilor de glorie a clubului danez care ani de-a rîndul a dominat campionatul intern, dar rămîne o arenă unde tribunele sînt destul de populate la fiecare meci. Aceasta deşi echipa se află în subsolul clasamentului şi abia în ultima etapă, a opta a actualei ediţii,  galben-albaştrii au izbutit să spargă gheaţa cu o victorie oarecum neaşteptată în faţa unei echipe mai bine clasate, Odense.

Tanja este foarte iubită de suporteri

Victoria cu scorul de 2-1 i-a prilejuit unei suportere, Tanja Rasmunssen, ocazia de a oferi un număr de strip-tease gratis. Tanja şi-a scos tricoul cu Brondby şi a început să-l fluture ca pe o eşarfă, neţinînd cont că a rămas astfel topless, spre deliciul celorlaţi fani. Nu este însă prima dată cînd Tanja sărbătoreşte astfel reuşitele favoriţilor, însă în acest sezon a trebuit să aştepte opt meciuri pînă să se poată desfăşura în toată splendoarea nurilor săi. Pentru ea este ceva firesc, de care nu are motive să se simtă deranjată, iar persoanele care o cunosc, inclusiv colegii de muncă au declarat că este o fată veselă şi foarte sociabilă, al cărei modalitate de sărbătorire a golurilor lui Brondby nu a deranjat niciodată, în Danemarca şi ţările nordice, în general, existînd o altă mentalitate despre nuditatea corpului omenesc.

Au făcut sex la mijlocul terenului după terminarea meciului

Nu acelaşi aprecieri ca în cazul Tanjei au primit însă cei doi amorezi care la finalul partidei cu Randers, din etapa a patra, scor 0-0, au aşteptat să iasă spectatorii, pentru a încinge o partidă de sex chiar la mijlocul terenului, dar tocmai cînd bărbatul era pe cale de a marca la partenera sa a apărut secretarul general al clubului şi în acea după-amiază nu a mai fost înscris nici un gol, nici în “prelungiri”, pe stadionul din Brondby.

Vezi video:

http://youtu.be/-p-ZprzvaGQ