Life

Topul alimentelor pentru toamnă. La ce n-ar putea să renunţe Carmen Brumă

Topul alimentelor pentru toamnă, realizat de Carmen Brumă. Iată la ce nu ar putea să renunțe partenera lui Mircea Badea.
07.10.2022 | 09:34
Topul alimentelor pentru toamna La ce nar putea sa renunte Carmen Bruma
Topul alimentelor pentru toamnă, realizat de Carmen Brumă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a făcut topul alimentelor pentru toamnă. Vedeta a recomandat câteva fructe și legume esențiale în această perioadă.

Topul alimentelor pentru toamnă, realizat de Carmen Brumă

Iubita lui Mircea Badea are un stil de viață foarte sănătos și este atentă atunci când vine vorba de alimentație. La 45 de ani, vedeta are un corp de invidiat, rezultat al exercițiilor fizice și al dietei echilibrate.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a realizat un top al alimentelor care trebuie consumate toamna. Aici intră mai multe legume și fructe care au numeroase beneficii pentru sănătate.

Partenera realizatorului de la Antena 3 recomandă rădăcinoasele care se găsesc în această perioadă, cum ar fi sfecla roșie, gulia, țelina și morcovii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dovleacul se află pe lista lui Carmen Brumă, fiind o importantă sursă se vitamina B. Dovleacul este util atunci când vrei să-ți potolești pofta de dulce.

Printre alimentele recomandate de Carmen Brumă se numără și legumele crucifere, unele fructe de sezon (pere, prune, struguri și gutui), dar și nuci.

ADVERTISEMENT

“1. Rădăcinoase: sfecla roșie, gulie, țelină, morcov
2. Dovleac: sursa de vit B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajuta să-ți controlezi pofta de dulce
3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie să aibă grija la cantități)
4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune
5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate)”, este lista completă a alimentelor de toamnă recomandate de Carmen Brumă, pe pagina de Facebook.

Carmen Brumă, secretul siluetei de invidiat

Cu ceva timp în urmă, Carmen Brumă a dezvăluit cum reușește să se mențină într-o formă atât de bună la 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Mircea Badea are multe programe de dietă și antrenamente pe site-ul său oficial, care sunt urmate de multe cliente dornice să aibă un stil de viață sănătos.

Vedeta nu merge la sala de sport și face exerciții fizice acasă, iar dieta sa este una foarte echilibrată.

Carmen Brumă a spus că alimentația este foarte importantă, iar mișcarea este opțională, însă contează foarte mult pentru cineva care vrea să se mențină într-o formă cât mai bună.

“Alimentația este baza, mișcarea este facultativă, dar asta nu înseamnă că nu este importantă în procesul de menținere și pentru o stare foarte bună de sănătate.

Mușchiul de porc este o carne sănătoasă, din punct de vedere calorică este similară cu pieptul de pui și este mult mai gustoasă. Merge alături de o salată, dar mare atenție, să nu excludem carbohidrații. 

Important e ce carbohidrați alegem. Dimineața punem mânca un iaurt cu fulgi de ovăz, la prânz facem o ciorbă cu două linguri de smântână și două felii de pâine. Seara mai ușor, mai multe legume. 

Eu fac de ani de zile mișcare acasă, nu mă duc la sală. Eu asta propun, mișcarea făcută acasă fără niciun fel de accesorii complicate.”, a declarat Carmen Brumă la Acces Direct.

ADVERTISEMENT