ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Gigi e la ani lumină! Topul celor mai bogaţi patroni din sportul mondial

Gigi Becali nici nu se poate apropia de acest clasament! Vezi topul celor mai bogaţi patroni din sportul mondial. Câţi bani are cel de pe locul 1
Autor: Alex Bradescu | 11.03.2018 | 16:30
Gigi e la ani lumină! Topul celor mai bogaţi patroni din sportul mondial

Revista Forbes a dat publictăţii topul celor mai mari averi pentru anul 2017, unde lider e tot fondatorul Amazob, Jeff Bezos, cu 112 miliarde de dolari.  Evident, sportul are un loc important, iar clasamentul celor mai bogaţi patroni de club din lume aduce surprize imense. Astfel, primul loc e ocupat de un om care finanţează un sport care este jucat doar în câteva ţări ale lumii. 

ADVERTISEMENT

E vorba de cricket, iar Mukesh Ambani, patronul echipei Mumbai Indians, ocupă prima poziţie, cu o avere estimată de 40 de miliarde de dolari. Ambani (60 de ani), e pe locul 18 în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei şi a făcut avere în industria petrolului şi în cea chimică. 

Abramovich, detronat de patronii din Major League Soccer

Dietrich Mateschitz, patronul lui New York Red Bull, şi Philip Anschutz, omul cu banii de la Los Angeles Galaxy conduc topul patronilor din fotbal, în timp ce la capitolul “patroni ai echipelor europene” nu există nicio surpriză: Roman Abramovich (Chelsea) şi ai săi 11 miliarde de dolari îi surclasează pe toţi. 500 de miloane de dolari este averea estimată a celui mai bogat patron din sportul românesc, Gigi Becali. 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!