ADVERTISEMENT
Stiri de ultima ora

Topul celor mai bune oraşe din România

A fost lansat topul celor mai bune oraşe din ţară. Braşovul s-a clasat pe primul loc, în timp ce Alexandria, municipiul de reşedinţă al judeţului Teleorman, a ocupat ultima poziţie.
Autor: Claudiu Ilie | 01.03.2018 | 11:34
Topul celor mai bune oraşe din România

Realizatorii celui mai amplu studiu despre locuire în România au ţinut cont de opiniile locuitorilor din marile oraşe şi au luat în calcul 10 criterii majore, valabile în toată Europa.

ADVERTISEMENT

Studiul a ţinut cont de 10 criterii esenţiale, printre care costurile, siguranţa, accesul la centrele comerciale sau posibilitatile de recreere. Astfel, peste 30.000 de români au decis că Braşovul este cel mai avantajos oraş din Romania, urmat de Oradea şi Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

Iar Braşovul a fost considerat oraşul în care sunt şi cele mai curate cartiere. Sunt sigure şi echilibrate şi din punct de vedere al costului. La polul opus este Alexandria, oraş aflat pe ultimele locuri în toate topurile, de la siguranţă, la transport sau facilităţi de educaţie şi medicale.

Cel mai scump oraş din ţară nu e Bucureşti, ci Cluj Napoca. În primul rând, din cauza ca preţurile apartamentelor, care sunt comparabile cu cele din marile oraşe europene.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, Capitala este în afara topurilor, este oraşul extremelor, spun specialiştii. Singurele lucruri pozitive sunt oportunităţile şi fascinaţia marelui oraş.

Sursă: www.stiriletvr.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!