Life

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. Cum se poziționează înainte de individuale

Clasamentul participanților de la Survivor România nu arată schimbări radicale față de săptămâna anterioară, însă aduce cifre impresionante înainte de individuale.
30.06.2021 | 11:58
Topul celor mai buni concurenti de la Survivor Romania Cum se pozitioneaza inainte de individuale
Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. Cum se poziționează înainte de individuale. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doar 6 concurenți mai sunt în lupta pentru marele premiu pus la dispoziție de producătorii reality show-ului din Republica Dominicană, care se filmează deja de mai bine de 6 luni.

Zanni și Elena Marin de la Faimoși, Maria Chițu, Albert Oprea, Andrei Dascălu și Marius Crăciun de la Războinici sunt cei mai buni candidați de la Survivor România, topul lor fiind impresionant.

ADVERTISEMENT

Care sunt cei mai buni concurenți de la Survivor România. Ce loc ocupă Maria Chițu

Protejatul lui Alex Velea reușește să se mențină pe prima poziție, dar atinge și un record legat de meciurile în care a jucat. Artistul are 229 de jocuri, dintre care 129 de victorii.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” ocupă locul unu din echipa sa, în clasamentul celor mai buni sportivi din competiția sportivă moderată de Daniel Pavel. Faimosul este urmat de Elena Marin.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește concurentul care ocupă prima poziție de la Războinici este vorba de Maria Chițu. Potrivit wowbiz.ro, concurenta are un procentaj de eficacitate de 64,2%.

Tânăra de 20 de ani este pe locul al doilea în clasamentul general, prietena și în același timp rivala sa, Elena Marin apropiindu-se cu pași repezi de 200 de meciuri jucate până acum.

ADVERTISEMENT

Dansatoarea și fosta asistentă a lui Mihai Morar are un procentaj de 51,8, Faimosa de la Survivor România fiind pe locul patru în clasamentul general, în timp ce ultimul loc este ocupat de Albert Oprea.

Așa arată clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor România

  • Zanni (Faimoși) 229 meciuri, 129 victorii, 100 înfrângeri, 56,3% eficacitate
  • Maria Chițu(Războinici) 162 meciuri, 104 victorii, 58 înfrângere, 64,2% eficacitate
  • Marius Crăciun(Războinici 189 m, 106 v, 83  î, 56,1%
  • Elena Marin(Faimoși) 197 m, 102 v, 95 î, 51,8%
  • Andrei Dascălu(Războinici) 215 m, 109 v, 106 î, 50,7%
  • Albert Oprea(Războinici) 209 m, 94 v, 115 î, 45%.
ADVERTISEMENT

Concurenții rămași în lupta pentru trofeul de la Survivor România vor începe din această săptămână să joace numai pentru ei. Jocurile individuale sunt stabilite chiar de joi, 1 iulie 2021, după cum a anunțat prezentatorul emisiunii.

Daniel Pavel le-a transmis participanților că de acum înainte fiecare va lupta pentru sine, lucru care nu va fi deloc ușor pentru că trebuie să fie concentrați din toate punctele de vedere.

Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei sunt cei șase supraviețuitori din sezonul cu numărul doi, după ce primul a fost câștigat de cântăreața Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT