Fotbal international

Topul celor mai talentate și atrăgătoare fotbaliste din lume! Galerie foto

29.11.2018 | 12:02

Fotbalul este probabil cel mai frumos sport din lume, iar atunci când vorbim despre fotbalul feminin remarcăm că în ultimul timp foarte multe jucătoare s-au afirmat prin talent pe terenul de joc, dar au ieșit în evidență și prin frumusețea fizică. FANATIK.RO vă prezintă topul celor mai talentate și atrăgătoare fotbaliste din lume. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

FIFA a lansat în luna octombrie prima strategie globală pentru fotbalul feminin care descrie modul în fare forul internațional va lucra alături de confederații, asociații membre, cluburi și jucătoare, presă, fani și alte părți interesate pentru a duce la potențial maxim tot ceea ce poate oferi jocul practicat de femei. Fenomenul a crescut în popularitate în ultimii ani și tot mai multe tinere au început să joace fotbal, iar unele o fac chiar foarte bine.

Talentate și atrăgătoare. Topul femeilor care joacă fotbal

Dacă voleiul sau tenisul feminin își au farmecul lor și prin frumusețea celor care îl practică, nici fotbalul nu putea fi lipsit de jucătoare care să atragă privirile fanilor. Multe dintre ele vor putea fi urmărite la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din Franța 2019. Cei care s-au atașat deja de fotbalul fetelor sunt nelipsiți de la meciurile din competițiile interne și au jucătoare favorite, pe cât de talentate, pe atât de atrăgătoare.

Jonelle Filigno (Canada)

Una dintre cele mai frumoaste fotbaliste din lume, Jonelle joacă pentru Sky Blue FC, din Canada. A jucat pentru reprezentativa țării sale care a câștigat bronzul Olimpic la Londra, în 2012, dar și la Cupa Mondială din 2015.

Jonelle Filigno
Jonelle Filigno

Anouk Hoodgendijk

Este o fotbalistă olandeză care joacă pentru echipa de fete a clubului Ajax Amsterdam. Este una dintre cele mai frumoase jucătoare din lume și și-a reprezentat țara la nivel internațional de peste 100 de ori. A participat la un Campionat Mondial și două Europene și are și o poreclă: Noukie.

Anouk Hoodgendijk
Anouk Hoodgendijk

Lauren Sesselmann (Canada)

Una dintre veteranele reprezentativei Canadei care a câștigat bronzul Olimpic. Joacă pentru Santa Clarita Blue Heats, dar a mai trecut pe la alte șase cluburi în carieră și este și antrenor.

Lauren Sesselmann

Hope Solo (SUA)

Hope Amelia Stevens, cunoscută mai degrabă după numele Hope Solo, purtat înainte de căsătorie, joacă pe postul de portar pentru reprezentativa Statelor Unite ale Americii. Are două medalii de aur la Jocurile Olimpice și un titlu mondial.

Hope Solo
Hope Solo

Laure Boulleau (Franța)

Franțuzoaica a jucat la echipa națională și pentru PSG în Prima Divizie Feminină și a devenit ambasadorul clubului după retragere. Este consultant al postului de televiziune Canal Football Club. Are în palmares o Cupă a Franței.

Laure Boulleau
Laure Boulleau

Heather Mitts (SUA)

Jucătoare profesionistă pe postul de fundaș. A jucat în Liga Feminină pentru Philadelphia Charge, Boston Breakers, Philadelphia Independence și Atlanta Beat. A câștigat trei medalii Olimpice alături de reprezentativa Statelor Unite ale Americii.

Heather Mitts
Heather Mitts

Julia Simic (Croația)

Joacă pentru West Ham United și a bifat câteva selecții la echipele de tineret ale Germaniei. Are șapte trofee interne în palmares, printre care un titlu în Bundesliga Feminină cu Bayern Munchen, dar și un Campionat de Tineret U19.

Julia Simic
Julia Simic

Nayeli Rangel (Mexic)

Joacă pentru Tigres UANL și la echipa națională a Mexicului, alături de care a participat la două Mondiale, în 2011 și 2015, când a purtat banderola de căpitan. Se numără și ea printre cele mai frumoase jucătoare de fotbal din lume.

Nayeli Rangel
Nayeli Rangel

Alex Morgan (SUA)

A câștigat aurul Olimpic și un Campionat Mondial cu selecționata Statelor Unite ale Americii. Este atacantul celor de la Orlando Pride. Mai are în palmares numeroase trofee, printre care și un titlu cu Olympique Lyon în Franța.

Alex Morgan
Alex Morgan