News

Topul gafelor lui Donald Trump, cel mai controversat preşedinte american. ”Nu a fost ușor pentru mine. Am început cu o afacere mică de 1 milion de dolari” VIDEO

15.09.2020 | 16:15
Topul gafelor lui Donald Trump cel mai controversat presedinte american Nu a fost usor pentru mine Am inceput cu o afacere mica de 1 milion de dolari VIDEO
ADVERTISEMENT

Donald Trump este cel mai atipic președinte din istoria Statelor Unite ale Americii. Încă de la începutul mandatului său, candidatul republicanilor a fost un personaj controversat.

După 4 ani la conducerea celei mai puternice națiuni, Donald Trump a adunat gafe și momente pline de ridicol care au rămas suspendate în timp. Când se va trage linie, istoria și-l va aminti pe Trump ca pe un personaj deschis sau carismatic pentru o parte a Americii. Pentru restul este un președinte lipsit de diplomație, un bufon, un personaj aproape ireal.

ADVERTISEMENT

”Dacă Hillary Clinton nu poate să-și satisfacă soțul, de ce ar putea să satisfacă America”  sau ”nu a fost ușor pentru mine. Am început în Brooklyn cu o afacere mică după, ce tatăl meu mi-a dat un împrumut de 1 milion de dolari”, sunt doar două din multele declarații prostești făcute de Donald Trump.

Donald Trump și relația sa comică cu Emmanuel Macron

Nimeni nu poate uita și nici nu poate înțelege momentele ciudate pe care Trump le-a avut cu președintele Franței Emmanuel Macron. Cei doi au o relație absolut bizară, care include și o strângere de mână de peste 30 de secunde în fața a zeci de mii de oameni.

ADVERTISEMENT

Donald Trump va râmâne în istorie pentru declarațiile sale

Mandatul lui Trump e comic și plin de declarații spumoase. Un personaj extrovertit, președintele actual din America și-a expus mereu toate gândurile. Tocmai această franchețe l-a propulsat în inimile alegătorilor săi. Însă, de multe ori Donald Trump a lăsat gânduri nepotrivite să evadeze din capul său. Sunt câteva declarații cu tentă sexuală care au scandalizat opinia publică.

Donald Trump și Ivanka Trump, FOTO: Hepta.ro

”Degetele mele sunt lungi și frumoase. Așa cum a fost bine documentat, și alte părți ale corpului meu sunt la fel” – Donald Trump.

ADVERTISEMENT

”Are o siluetă foarte frumoasă. V-am spus, dacă Ivanka n-ar fi fata mea, probabil aș ieși la întâlnire cu ea” – a afirmat într-o emisiune Donald Trump despre fiica lui.

Seria de momente ieșite din comun cuprinde și declarații halucinante despre migranții din Haiti și Africa, jigniri ale întregului popor mexican și o batjocură adresată celor care cred în încălzirea globală.

ADVERTISEMENT
  • ”De ce vin la noi toți oamenii aștia din țări de rahat” – a spus Trump despre migranți
  • ”Aduc droguri, fac crime, violuri. Presupun că unii sunt oameni buni”  – a declarat despre mexicani
  • ”A înghețat totul și ninge în New York. Avem nevoie de încălzirea globală” – Donald Trump

Nimeni nu poate uita nici incidentul cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de la castelul Windsor.

 

Înainte de Trump a existat George W. Bush

America a mai avut un personaj hilar, care a condus destinele țării din 2001 și până în 2009. George W. Bush a avut platoul său cu erori mari și gafe inimaginabile, dar un moment delicios și memorabil rămâne incidentul când nu a putut să iasă din încăpere, după un discurs din China.

România a avut și ea parte de ”HA HA HA”

Pe meleagurile noastre lucrurile curg mereu într-o direcție amuzantă. De altfel, probabil că doar umorul mai poate salva spiritul cetățeanului român. E păcat că aspirațiile înalte ale Vioricăi Dăncilă au fost repede deturnate. Fostul premier avea potențial pentru a rivaliza cu Donald Trump. Nu avem ce să facem și ne mulțumim cu mostrele rare și lente lăsate, uneori, de Klaus Iohannis.

Un lucru e cert, dacă Donald Trump câștigă alegerile din noiembrie, din SUA, ne așteaptă alți patru ani de comedie pentru unii sau tragedie pentru alții.

ADVERTISEMENT