Sport

Topul pariurilor speciale pentru semifinalele CM 2018. Vor fi minimum cinci goluri?

09.07.2018 | 21:41
Topul pariurilor speciale pentru semifinalele CM 2018 Vor fi minimum cinci goluri

Mult a fost, puțin a mai rămas. Marți și miercuri vom afla numele finalistelor de la CM 2018. Ultimul act este programat duminică după-amiaza. Până atunci ne vom delecta cu două partide extraordinare. Mai întâi intră în scenă Franța și Belgia, pentru ca miercuri seara să le vedem înfruntându-se pe Croația și pe Anglia.

Betano a lansat o serie de pariuri speciale pentru ambele meciuri. Astfel, puteți miza pe numărul total de goluri, cornere sau cartonașe, dar și pe echipa care va înscrie cele mai multe goluri sau pe cea care va deschide cel mai repede scorul.

Cota 1.70 pentru minimum cinci goluri

Dacă înaintea sferturilor de finală, bookmakerii se așteptau la minimum nouă goluri, fapt care s-a adeverit, marcându-se chiar nouă, de această dată anticipează cel puțin cinci goluri. Cu puțin noroc, pariorii pot vedea cinci reușite în duelul Franța – Belgia, naționale care au avut deja meciuri nebune la acest Mondial. Francezii au învins Argentina în „optimi” cu 4-3, iar Belgia a trecut în aceeași fază a competiției de Japonia cu scorul de 3-2.

Înscriu francezii cel mai rapid gol?

Dintre cele patru formații rămase în competiție, Franța e creditată cu cele mai mari șanse la trofeu. Are un prim 11 de vis, Deschamps e de multă vreme selecționer, iar jucătorii veniți de pe bancă pot face la rândul lor diferența. Belgia, în ciuda unui atac de excepție, cu Hazard, Lukaku și De Bruyne, suferă pe faza de apărare. Dacă Franța va fi echipa care va înscrie cel mai rapid gol din semifinale veți beneficia de cota 3.00.

Pariuri speciale semifinale CM 2018
Peste 4,5 goluri @ 1.70
Peste 20,5 cornere @ 1.80
Peste 8,5 cartonașe @ 2.15
Franța înscrie cel mai rapid gol @ 3.00
Belgia înscrie cele mai multe goluri @ 4.85*

*Cote oferite de casa de pariuri online Betano

Tags: