Advertorial

Topul sloturilor cu fructe și jackpot EGT pe care merită să le încerci vara aceasta

Mercurul urcă în termometre, pe cer, Mercur se pregătește să iasă din retrograd, fructele de tot felul își fac loc pe galantare, iar asta înseamnă un singur lucru: vine vara și e scris în stele să fie SuperDistracție.
31.05.2022 | 18:02
Topul sloturilor cu fructe si jackpot EGT pe care merita sa le incerci vara aceasta

Mercurul urcă în termometre, pe cer, Mercur se pregătește să iasă din retrograd, fructele de tot felul își fac loc pe galantare, iar asta înseamnă un singur lucru: vine vara și e scris în stele să fie SuperDistracție. Dacă ești curios să afli care sunt cele mai delicioase sloturi Superbet, cu acces la jackpotul EGT, pe care merită să le încerci, te invităm să citești rândurile de mai jos. Iar când te gândești că jackpotul de Inimă Roșie este aproape 290.000 de lei, iar cel de Inimă Neagră – aproape 5.270.000 de lei, acest articol pică la fix!

Nu ai cont la Superbet? Deschide unul acum și bucură-te de fructe, sloturi cu jackpot EGT și o SuperOfertă de Bun Venit!

Sloturi cu fructe fel de fel, jackpot cards și SuperDistracție

Cireșe, pepeni, struguri, zmeură și multe altele te așteaptă în sloturi în care distracția se înțelege de minune cu SuperCâștigurile ce pot lovi în orice clipă. Toate jocurile de mai jos au posibilitatea să declanșeze Jackpot Cards. Nu știi exact ce înseamnă cărțile de Jackpot? Jackpot Cards este unul dintre cele mai iubite bonusuri tip mister, ce îți poate aduce un SuperCâștig. 12 cărți de joc cu fața în jos deschid sesiunea. Alege 3 de același fel, iar jackpotul corespunzător simbolului de pe cărțile alese poate fi al tău. Acestea fiind spuse, iată topul!

Verifică aici lista completă de sloturi cu jackpot EGT de la Superbet!

5 Dazzling Hot e un slot clasic, care îți câștigă toată atenția prin aerul retro și distracția ca pe vremuri. Iar când acestora li se adaugă și un SuperJackpot de inimă neagră, distracția e și mai mare. Simbolurile principale din joc sunt fructele: pepeni, struguri, lămâi, portocale, prune și cireșele încing atmosfera.

5 Juggle Fruits este un alt joc pe care merită să îl încerci pentru a te răcori. Te transpune într-un cazinou din Las Vegas, iar simplitatea slotului este și trăsătura care-l face atât de interesant. Are 5 linii de câștig, iar pentru o SuperMiză de 80 de lei, 3 prune (mov sau verzi) plătesc 320 de lei, iar 3 perechi de cireșe (roșii sau albastre) plătesc 160 de lei.

30 Spicy Fruits te pune pe jar de-a binelea. Are 30 de linii de câștig, acces la Jackpot Cards, distracție retro cu simboluri Wild, Scatter și fructe din plin. Prune, portocale, lămâi și cireșe – care sunt favoritele tale?

100 Burning Hot este jocul din categoria Burning Hot în care cele 100 de linii de câștig duc distracția la SuperCote. Fie că te gândești la câștigurile posibile ale jocului sau la cărțile de jackpot, ori la combinația de simboluri sub formă de fructe delicioase, trebuie să încerci acest clasic EGT vara aceasta!

20 Dazzling Hot încheie topul sloturilor cu fructe și jackpot EGT care-ți vor aduce o porție generoasă de distracție vara aceasta. Struguri, pepeni, lămâi, portocale, prune și SuperIubitele cireșe sunt fructele care îți pot aduce câștiguri interesante atunci când vin în combinațiile potrivite.

Vrei să joci cele mai noi sloturi? Aici ai lista cu jocuri exclusive Superbet!

A juca oricare din aceste sloturi și a lua o porție de salată de fructe virtuală este o idee numai bună pentru vara aceasta. Bineînțeles, joacă responsabil! Orice lucru de care te bucuri responsabil îți aduce satisfacție și mai mare. 🙂

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperJocuri #SuperFructe