Top TATUAJE de Mondiale! De la ARME la GINGIS HAN!

O mulţime de staruri care vor evolua la Campionatul Mondial îşi vor etala pe lîngă tehnica impecabilă şi tatuajele care vor fi mai vizibile ca oricînd. Messi, Ronaldo, Neymar, Balotelli sau De...
12.06.2014 | 00:05
Top TATUAJE de Mondiale De la ARME la GINGIS HAN

O mulţime de staruri care vor evolua la Campionatul Mondial îşi vor etala pe lîngă tehnica impecabilă şi tatuajele care vor fi mai vizibile ca oricînd. Messi, Ronaldo, Neymar, Balotelli sau De Rossi vor fi “vînaţi” de fotografi pentru poza perfectă. 

De la arme la citate cu Gingis Han, fotbaliştii au de etalat o mulţime de tatuaje care pot deveni la modă în rîndul tinerilor după Campionatul Mondial. Mai jos aveţi cîteva din cele mai interesante tatuaje ale starurilor de la mondial (sursa: Daily Mail):

Neymar are o colecţie impresionantă de tatuaje. El are scris pe corp numele surorii şi al fiului său, Raffaella şi Davi Lucca, dar şi mai multe cuvinte cu semnificaţie pentru superstarul brazilian printre care şi “binecuvîntare”.

nez

Leo Messi nu are prea multe tatuaje şi pe care le are sînt strict legate de familie. Argentinianul are tatuat pe umărul stîng chipul mamei sale, Celia Cuccitini.

MESSI Y SU CHICA DE RELAX EN LA PLAYA

 

Sergio Ramos este eroul lui Real Madrid după ce a egalat în minutul 90 al finalei Ligii Campionilor şi a permis echipei sale să cîştige al 10-lea trofeu în prelungiri împotriva lui Atletico Madrid. Astfel, Sergio Ramos are o amintire atît de la finala Ligii Campionilor, cît şi de la Cupa mondială din 2010, ambele trofee fiind cîştigate de spaniol.

ch

 

Daniele de Rossi are unul dintre cele mai interesante tatuaje. El are un semn de ameninţare pentru adversari pe gamba piciorului drept care îi poate intimida pe adversari.
de ross

Mario Balotelli şi-a tatuat un citat din Gingis Han pe piept care sună cam aşa: “Sînt pedeapsa Domnului. Dacă nu aţi fi comis atîtea păcate, Dumnezeu nu ar fi trimis o astfel de pedeapsă asupra voastră”

MARIO BALOTELLI

Tags: