Life

Topul zodiilor care nu pot ține un secret. Leii, în schimb, sunt foarte loiali

10.06.2020 | 19:11
Topul zodiilor care nu pot tine un secret Leii in schimb sunt foarte loiali
ADVERTISEMENT

Există trei zodii de care trebuie să te ferești atunci când ai un secret, pentru că nu te poți baza pe ele. De partea cealaltă, sunt alte trei semne zodiacale în care poți să îți pui toată încrederea. Leul este una dintre ele.

Zodiile care nu pot ține un secret

Sagetator

Acești nativi sunt canalizați întotdeauna spre adevăr. Vor să cunoască detaliile care stau în spatele faptelor, acțiunilor și evenimentelor care s-au petrecut. De multe ori, tind să exagereze sau să amplifice un subiect, din dorința de senzațional. Dacă află o astfel de poveste, fii sigur că nu o vor ține dor pentru ei.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii sunt “barfitorii” zodiacului. Guvernați de Mercur, care este mesagerul, înseamnă că le place să comunice, să dialogheze cu oricine, dar și să ducă informațiile dintr-o parte în cealaltă. Nu o fac din răutate, o fac pentru că așa le este firea, le place să vorbească cu oricine, despre oricine. Pur si simplu nu se pot abține, mai ales dacă sunt întâmplări sau situații amuzante.

Fecioara

Și Fecioara este guvernată de Mercur și se aplică aproximativ aceleași legi.  Nativilor le place să se implice în viața altor oameni și să-și îndeplinească scopurile cu orice preț. E greu să le stai în cale, iar dacă o faci, nu vor ezita să afle informații confidențiale pentru propriul avantaj.

ADVERTISEMENT

Care sunt zodiile de încredere

Scorpion

Scorpionii

vor duce cu ei în mormânt mărturisirile și secretele altora. Sunt introspecți, liniștiti și misterioși, de aceea nu vor spune nimic când cineva le va încredința informații confidențiale sau probleme personale.

Pești

Acești nativi sunt de încredere și tratează un secret cu grijă și discernamant. Nu le va scăpa nimic din gură, dacă trebuie. Sensibili și implicați, ei epmatizwază cu problemele și experiențele celor din jur, le consideră ale lor. De aceea, atunci când le spui un secret, îi încarci cu energia acestuia.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii sunt prieteni extrem de loiali. Lor le pot fi încredintate informați confidentiale fără niccio reținere. Dar, dacă le vei greși vreodată sau îi vei dezamăgi, e posibil sa renunțe la acest principiu și să dezvăluie secrete despre tine.