Life

Tora Vasilescu, distrusă de durere după moartea lui Mitică Popescu: “Drum lin printre stele”. Florin Zamfirescu și Silviu Biriș au reacționat și ei după decesul actorului

Marii actori ai României au reacționat după moartea lui Mitică Popescu. Tora Vasilescu, Florin Zamfirescu sau Silviu Biriș si-au exprimat regretele față de decesul acestuia.
03.01.2023 | 19:22
Tora Vasilescu distrusa de durere dupa moartea lui Mitica Popescu Drum lin printre stele Florin Zamfirescu si Silviu Biris au reactionat si ei dupa decesul actorului
Marii actori ai României au reacționat după moartea lui Mitică Popescu. Tora Vasilescu, Florin Zamfirescu sau Silviu Biriș si-au exprimat regretele față de decesul acestuia.
ADVERTISEMENT

Vestea morții lui Mitică Popescu a provocat o durere imensă în rândul celor care l-au cunoscut și au jucat alături de el. Printre primii care au reacționat la anunțul decesului acestuia au fost Florin Zamfirescu, Tora Vasilescu și Silviu Biriș.

Tora Vasilescu, distrusă de durere după moartea lui Mitică Popescu

Cei trei și-au exprimat tristețea față de trecerea acestuia în neființă și au rememorat câteva clipe de neuitat petrecute în compania sa.

ADVERTISEMENT

“Teatrul Mic, în sertar, trusa lui de frizer. Toți bărbații se tundeau la el, avea de toate. Ne schimba și look-ul. A fost iubrie mare între el și Poldi (Leopoldina Bălănuță).

Ei se placuseră înainte, dar el fusese arestat și ea se măritase cu Ionescu John. Când a revenit Mitică la București, el murise, și într-o zi mi-a prezentat-o ca fiind soția lui. M-am bucurat mult pentru ei”, a spus Florin Zamfirescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău, lui Mitică Popescu, nu mai putem ura decât: “Drum lin printre stele”! Îi păstrez o amintire frumoasă, am filmat cu el în Glisando, Kira-kiralina o coproducție româno-franceză-maghiară, în filmul tv Scene din viața Mariei, mai multe sketch-uri la televiziune. Un coleg de mare generozitate, talent și plin de umor! Dumnezeu să-l odihnească!”, ne-a spus, printre lacrimi, Tora Vasilescu.

Ce a spus Silviu Biriș despre Mitică Popescu

Și Silviu Biriș ș-a exprimat regretul față de decesul marelui actor și a spus că a învățat multe de la el

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu să-l ierte. mi-a fost profesor pentru un timp. A fost un om bun, l-a iubit o tară întreagă. A fost un actor de elita, generații întregi l-au admirat, privit și aplaudat. De asemenea a fost un soț iubitor și un profesor dedicat. P

e mine m-a îndrăgit foarte mult. Avea o mare răbdare și dragoste pentru noi, tinerii, dezarmantă și cuceritoare. De la el am învățat discreția și subtilitatea rostirii textului. Mitică Popescu avea un firesc de care te îndrăgosteai imediat. Mi-a fost un model de suplețe actoricească, Iar relația lui cu dna Poldi era gingașă, a fost un bărbat adevărat”, a fost reacția lui Silviu Biriș, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mitică Popescu s-a stins din viață pe 3 ianuarie, din cauza unor probleme cardiace.