Cele mai citite

Daum, atacat: “Voia să nu spui nimic, să ţii capul în pământ”

Cristoph Daum, criticat dur de Gabi Torje. Ce i se reproşează selecţionerului neamţ, cel care a ratat lamentabil calificarea la Campionatul Mondial.
06.01.2018 | 09:37
Daum, atacat:
ADVERTISEMENT

Gabriel Torje este unul dintre oamenii pe care Cristoph Daum i-a marginalizat în timpul mandatului său la echipa naţională. Fotbalistul împrumutat la Karabukspor îl atacă pe neamţ şi spune despre el că a stricat atmosfera din vestiar.

“Lui Daum nu i-au plăcut jucătorii cu personalitate, cei care au mereu un cuvânt de spus. Dacă-ţi place să mai faci o glumă, să mai vorbeşti la antrenament, nu e bine. Lui nu i-au plăcut genul acesta de jucători şi i-a eliminat pe rând. Voia jucători care să nu spună nimic, să ţină capul plecat, să fie linişte în vestiar. Voia să trăim după reguli după care nu am trăit până acum”, a spus Gabi Torje.

Torje este convins că lucrurile s-au rezolvat sub comanda lui Cosmin Contra, pe care îl laudă pentru atmosfera de la lot.“S-a schimbat foarte mult atmosfera. Cu Daum am avut o singură convocare, dar acum este diferenţă mare faţă de ce a fost înainte. Contra a jucat mulţi ani la naţională, ştie să se comporte, ştie să facă atmosferă şi ştie pe cine să convoace. Nu contează cine este selecţioner, trebuie să joci bine la echipa de club, dar fiind un român acolo este altceva”.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje este împrumutat la Karabukspor până în vara acestui an, de la Akhmat Groznîi, dar ar putea reveni în campionatul Rusiei mai devreme decât se aştepta, din cauza problemelor financiare de la formaţia turcă. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri