Torje, criticat: „A făcut două curse şi l-a prins sârbul ăla, Planici”

Eduard Nicolae Popa   
în Dinamo
03/03/2018, 09:45
Torje, criticat: „A făcut două curse şi l-a prins sârbul ăla, Planici”

Fosta legendă a lui Dinamo, Claudiu Vaişcovici, a criticat campania de transferuri din acest sezon a lui Dinamo: „Ce-mi pasă că l-a adus Negoiţă pe Torje?! Sau pe Palici?! Praf în ochi! Au jucat, n-au jucat, pregătiţi, nepregătiţi, au fost apă chioară cu care s-au îmbătat suporterii”, a spus Vaişcovici. 

Fostul atacant al lui Dinamo arată cu degetul spre partida din derby: „Păi, aduceţi-vă aminte, Torje a făcut două curse în Derby şi l-a prins sârbul ăla, Planici, de parcă era cu radarul. În mod normal, pe un Torje apt nu-l prind nici trei de Planici. Şi cum să vinzi tu jucător important, din apărare, pe Nedelcearu, cu 3-4 zile înainte de confruntarea cu Steaua?!”

Torje, niciodată integralist

Gabi Torje a venit la Dinamo la începutul lunii februarie. Mijlocaşul ofensiv a jucat în toate cele trei partide de atunci, dar nu a fost niciodată integralist. Mai întâi a intrat pe parcursul meciului cu Chiajna în care a jucat 31 de minute şi a marcat un gol. Apoi a jucat 72 de minute contra FCSB, partidă în care a înscris al doilea gol al lui Dinamo. În meciul decisiv pentru calificarea în play-off, în compania Astrei, Torje a fost din nou titular, dar de data asta a jucat 61 de minute fără să aibă vreo realizare.

Închide ×