Torje e doar o umbră! A fost schimbat la pauză de Bratu

Eduard Popa   
in Dinamo
30/03/2018, 22:42
Torje e doar o umbră! A fost schimbat la pauză de Bratu

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Dinamo a făcut o primă repriză execrabilă, pe teren propriu, cu Juventus, iar lanterna roşie conducea la pauză cu 1-0. Bratu a decis să schimbe ceva în angrenaj şi a decis să renunţe la Torje. Deşi nu avea soluţii excelente pe bancă, tehnicianul lui Dinamo a apelat la tânărul Liviu Gheorghe.

De altfel, staff-ul tehnic al “câinilor” nu a fost deloc impresionat de modul în care se pregăteşte şi evoluează Torje. Încă de la meciul anterior, cu Gaz Metan, tehnicianul îl pedepsise pe mijlocaşul de bandă pentru că nu a respectat planul tactic de dinaintea partidei de Cupă, de la Craiova, pierdut cu 1-0. El era rezervă, dar în cele din urmă a primit o şansă, după ce Hanca nu s-a simţit bine la încălzirea de dinaintea partidei.

Bratu, supărat pe impresarul lui Torje

Bratu e supărat şi pe intervenţia impresarului Opria: “Dacă domnul Opria consideră că îi face bine lui Gabi Torje cu astfel de declaraţii, se înşală. Eu atât pot să-i spun. Dacă a venit la Dinamo, trebuie să respecte acest club. A avut probleme în ultimii ani, trebuie să joace, trebuie să fie conştient de acest lucru. Gabi Torje e un băiat inteligent, sper să înţeleagă mesajul. Domnul Opria trebuie să fie foarte atent când dă astfel de declaraţii. A mai intrat pe la emisiuni şi părea că e bucuros că semnează cu Dinamo. Iar acum, după o lună, deja se gândeşte că vrea să plece. Nu mi se pare corect”, a spus Bratu, la o emisiune televizată.

Închide ×