Fotbal intern

Torje e doar o umbră! A fost schimbat la pauză de Bratu

Gabriel Torje a făcut cea mai slabă repriză de la revenirea la Dinamo, contra celor de la Juventus Bucureşti.
30.03.2018 | 22:42
Torje e doar o umbră! A fost schimbat la pauză de Bratu
ADVERTISEMENT

Dinamo a făcut o primă repriză execrabilă, pe teren propriu, cu Juventus, iar lanterna roşie conducea la pauză cu 1-0. Bratu a decis să schimbe ceva în angrenaj şi a decis să renunţe la Torje. Deşi nu avea soluţii excelente pe bancă, tehnicianul lui Dinamo a apelat la tânărul Liviu Gheorghe.

De altfel, staff-ul tehnic al “câinilor” nu a fost deloc impresionat de modul în care se pregăteşte şi evoluează Torje. Încă de la meciul anterior, cu Gaz Metan, tehnicianul îl pedepsise pe mijlocaşul de bandă pentru că nu a respectat planul tactic de dinaintea partidei de Cupă, de la Craiova, pierdut cu 1-0. El era rezervă, dar în cele din urmă a primit o şansă, după ce Hanca nu s-a simţit bine la încălzirea de dinaintea partidei.

Bratu, supărat pe impresarul lui Torje

Bratu e supărat şi pe intervenţia impresarului Opria: “Dacă domnul Opria consideră că îi face bine lui Gabi Torje cu astfel de declaraţii, se înşală. Eu atât pot să-i spun. Dacă a venit la Dinamo, trebuie să respecte acest club. A avut probleme în ultimii ani, trebuie să joace, trebuie să fie conştient de acest lucru. Gabi Torje e un băiat inteligent, sper să înţeleagă mesajul. Domnul Opria trebuie să fie foarte atent când dă astfel de declaraţii. A mai intrat pe la emisiuni şi părea că e bucuros că semnează cu Dinamo. Iar acum, după o lună, deja se gândeşte că vrea să plece. Nu mi se pare corect”, a spus Bratu, la o emisiune televizată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri