Fotbal intern

Torje, ironizat de Bratu. „Nici acum nu știi că Dinamo joacă în alb-roșu!”

30.04.2018 | 17:57
Torje ironizat de Bratu Nici acum nu stii ca Dinamo joaca in albrosu

Gabi Torje a fost ironizat de antrenorul Florin Bratu în fața întregului vestiar. Mijlocașul a fost exclus din lot înaintea deplasării la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi. Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva, neînțelegerile, ca să nu spunem direct conflictul dintre cei doi foști coechipieri, acum despărțiți de banca tehnică, fiind mai vechi.

Era 1 aprilie când Florin Bratu îl scotea pe Gabi Torje prima dată din lot și ceea ce părea o păcăleală s-a dovedit un lucru foarte serios. Atunci, în urma unor prestații slabe ale mijlocașului de 28 de ani, antrenorul de 38 de ani s-a dispensat de serviciile sale înaintea meciului din deplasare cu FC Botoșani.

Torje, ironizat de Bratu. „Nici acum nu știi că Dinamo joacă în alb-roșu!”

FANATIK.RO

a aflat că după meciul pierdut în „Groapă” cu „lanterna roșie” Juventus, Florin Bratu, foarte supărat, l-a ironizat pe Gabi Torje în fața întregului vestiar. „Ești tare slab, domnu’ Torje! Nici după atâția ani nu știi că Dinamo joacă în alb-roșu!”, i-a spus tehnicianul, vizând multele pase greșite date de jucător în prima repriză, din cauza cărora Bratu l-a și înlocuit la pauză.

Torje și Bratu au fost coechipieri doi ani

Florin Bratu taie în carne vie la Dinamo și, iată, nu contează nici faptul că el și Torje au fost coechipeiri și au jucat împreună în tricourile „alb-roșii” (apropos de culorile „neștiute” de jucător!) între anii 2008 și 2010. Când i se pregătea numirea, Bratu era numai lapte și miere cu „bătrânii” vestiarului. „Hai că o să fie bine, o să facem Dinamo din nou Dinamo, ce-a fost odată, știu ce puteți, cu tine, Torjinho am jucat, știu ce să-ți cer, ce potențial ai, e clar, am cu cine lucra”.

„Mitraliera” și-a schimbat „tirul”

Numai că pe afară-i vopsit gardu’ și-năuntru leopardu’, cam așa a fost și cu Bratu. După „înscăunare” și după, ce-i drept, rezultatle bune, și-a luat viteză, cum spun fotbaliștii, a devenit arogant cu elevii săi și vestiarul nu-l prea mai… „halește”, ca să rămânem în jargonul peluzei. În ceea ce-l privește pe „Torjinho” ajuns  „Băi, Torje”, el este împrumutat de Dinamo până la finalul sezonului de la Ahmat Groznâi și abia așteaptă să-i expire înțelegerea cu Dinamo ca să-și caute echipă.

„Eu sunt antrenorul lui Dinamo pentru un an și jumătate, Torje mai are contract încă o lună” – Florin Bratu

8 meciuri în toate competițiile a jucat Gabi Torje de când s-a întors la Dinamo, în care a marcat două goluri