Torje are 7 colegi români la Karabuk: “Nici la Dinamo nu aveam atâţia!”

Alex Bradescu   
în Fotbal intern
02/08/2017, 14:12
Torje are 7 colegi români la Karabuk: “Nici la Dinamo nu aveam atâţia!”

Gabriel Torje a fost împrumutat în această vară de echipa sa, Akhmat Groznâi, în Turcia, la Karabukspor. Mijlocaşul este acum înconjurat de români, pentru că, în acest moment, sunt opt jucători eligibili pentru tricolori la formaţia turcă: el, Valerică Găman, Iasmin Latovlevici, Paul Papp, Cristian Tănase, Ionuţ Neagu, Gicu Grozav şi Marius Alexe.

”Mă simt bine, mai ales că suntem mulţi români acolo. Important este să te adaptezi cât mai repede la o echipă de afară. E bine, cum spuneam, să fie atâţia români. Nici la Dinamo nu cred că erau atâţia. Trebuie să-l aşteptăm pe Alexe să se întoarcă, pentru că şi el mai are contract, doar că e accidentat”, a spus mijlocaşul de de 27 de ani.

Torje Karabukspor. “Suntem apreciaţi în Turcia”

Gabriel Torje a explicat şi de ce a ales să plece împrumut de la formaţia sa din Rusia şi spune că Turcia este o destinaţie excelentă pentru un fotbalist român, deoarece conaţilonalii noştri sunt foarte apreciaţi aici datorită lui Gică Hagi şi a lui Gică Popescu.

”Încă mai am contract acolo. Am plecat doar un an, sub formă de împrumut, astfel că vara viitoare mă voi întoarce. A fost un an greu pentru mine. Eu îmi doresc să joc şi peste tot, la orice echipă mi-am dorit şi am fost mai mult ca sigur că voi juca, s-a întâmplat mereu ceva neprevăzut. Românii sunt apreciaţi în Turcia şi asta se datorează în mare parte lui Hagi şi lui Popescu, care au făcut istorie la Galata şi care au lăsat porţi deschise pentru o grămadă de români”, a declarat Torje.

Închide ×