Îl vede Contra? Torje e în mare formă! Face senzaţie în Turcia şi în amicale!

Alex Bradescu   
în Fotbal intern
08/10/2017, 08:30
Îl vede Contra? Torje e în mare formă! Face senzaţie în Turcia şi în amicale!

Gabriel Torje este. fără discuţie, cel mai în formă jucător român neconvocat de Cosmin Contra. În timp ce fotbaliştii de la echipa naţională se antrenau în Danemarca pentru partida oficială de duminică, ora 19.00, Torje continua să fac senzaţie pentru echipa sa de club. Mijlocaşul de buzunar a marcat unicul gol al amicalului Karabukspor- Genclerbirligi 1-0.

Dacă înainte de meciul cu Danemarca a marcat un gol, înainte de cel cu Kazahstan a “sărbătorit” cu un selfie pe instagram şi cu un mesaj pentru Contra, “Nevergiveup”, adică “nu renunţa niciodată” a scris Torje pe pagina sa de socializare,  alături de mai pitorescul “Dimineaţa cântă cucu, fac un selfie, n-am de lucruClick pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gabriel Torje, început senzaţional de sezon

În acest sezon competiţional, Gabi Torje a jucat în 7 meciuri pentru Karabukspor, a înscris 2 goluri şi a oferit 2 pase decisive. Pentru echipa naţională a României a debutat pe 3 septembrie 2010, a evoluat în 54 de meciuri sub tricolor şi a oferit 11 pase decisive. De la Karabuk, Contra  preferat să-l convoace doar pe Gicu Grozav, titular în meciul contra Kazahstanului.

Karabukspor este “echipa românească” din campionatul Turciei. În acest moment, evoluează acolo Torje, Grozav, Paul Papp, Valerică Găman şi Cristian Tănase. În trecut, au mai îmbrăcat tricoul echipei din nordul Anatoliei şi altţi fotbalişti români: fostul jucător al Stelei şi al Oţelului, Ionuţ Neagu, ex-dinamovistul Marius Alexe şi ex-stelistul Iasmin Latovlevici, proaspăt transferat la Galatasaray.

Închide ×