Torje non grata! Cine l-a declarat indezirabil la echipa naţională!

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
06/10/2017, 00:00
Torje non grata! Cine l-a declarat indezirabil la echipa naţională!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

TORJE NON GRATA! Mijlocaşul lui Karabukspor are uşile închise la echipa naţională, chiar dacă s-a schimbat selecţionerul! Află din FANATIK-ul de VINERI cine nu îl mai vrea „tricolor” şi de ce! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FCSB. VOMITĂ LA ANTRENAMENTE! Denis Alibec mari probleme de sănătate! Nu mai duce efortul la antrenamentele FCSB! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce îl distruge şi ce a cumpărat George Becali ca să-l ajute! Totul despre chinul lui Alibec, numai în FANATIK-ul de VINERI! 

FCSB. RECORDMAN. Gigi Becali vrea să dea lovitura cu noul „briliant” de la FCSB. Pe care visează să-l vândă cu 50 de milioane de euro. Au apărut şi primii „cumpărători”. Află-i din FANATIK-ul de VINERI!

FCSB. CHICHIŢA. Deşi a venit la Steaua în urmă cu 10 ani, în care nu a rupt niciodată gura târgului, Gigi Becali a anunţat că i-a prelungit contractul! Au fost trimişi la plimbare jucători mai buni, el nu! Despre cine este vorba aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

FRF. CONDIŢIA „REGELUI”. Membrii Generaţiei de Aur insistă să-l convingă pe Gică Hagi să candideze la şefia FRF, dar acesta se „lasă greu”… Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce condiţie trebuie îndeplinită pentru ca fostul căpitan al Generaţiei de Aur să revină în fruntea „trupelor”!

LPF. STAN NU VREA SĂ FIE STAN PĂŢITU’! Hotărât iniţial să de „bată” pentru şefia LPF, fostul primar al Galaţiului şi ex-preşedintele Oţelului face un pas înapoi. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI cine vine tare pe turnantă şi l-a… „speriat”!

ANIVERSARE. BACIU’ DE JUMA’ DE SECOL. Luni, 9 octombrie, Gică Popescu împlineşte 50 de ani. Dintre care mai bine de 20 i-a petrecut… de fapt i-a muncit pe terenul de fotbal. Nu rataţi un PRIME TIME cu „bornele” importante din viaţa „Baciului” oltean! Numai în FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. MOU VS PEP. VARIANTA ENGLEZĂ. Ultimii 10 ani au fost dominaţi la nivel de antrenori de duelul dintre Jose Mourinho şi Josep Guardiola. Care este mai bun? Citiţi în FANATIK-ul de VINERI argumente pro şi contra pentru fiecare!

MONDEN. ADRIAN MUTU ŞI-A „VÂNDUT”… NUNTA! Managerul general al lui Dinamo se căsătoreşte a treia oară pe 15 octombrie, evenimentul urmând să fie intens mediatizat de… De ce televiziune şi cât a costat-o „dansul, petrecerea şi darul” aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

 

Închide ×