Fotbal intern

Trei echipe pe urmele lui Torje! Miriuţă şi-a pus piedică singur

Gabriel Torje a fost la un pas să semneze cu Dinamo, însă declaraţiile lui Vasile Miriuţă se pare că l-au făcut să îşi schimbe decizia.
30.01.2018 | 00:32
Trei echipe pe urmele lui Torje Miriuta sia pus piedica singur
ADVERTISEMENT

Cristea Opria, impresarul lui Gabriel Torje, a explicat situaţia mijlocaşului român într-o emisiune sportivă, iar lucrurile nu sunt atât de clare pe cât au părut la începutul zilei.  Agentul internaţionalului român nu a confirmat transferul la Dinamo şi mai mult a anunţat că jucătorul este în negocieri cu alte două echipe din Liga 1 Betano.

Agentul lui Gabi Torje ar vrea ca jucătorul său să ajungă la ACS Poli Timişoara, oraşul în care şi-a început mijlocaşul cariera, dar a recunoscut că există un interes mare şi din partea celor de la CS U Craiova, în condiţiile în care Opria şi Rotaru, conducătorul oltenilor, se află în relaţii excelente.

ADVERTISEMENT

Torje are de ales între bani sau sentimente

“Am trei variante pentru România. Nu pot da nume. Eu vreau să îl aduc la Timişoara. Să joace aici, unde a făcut primii paşi în fotbal. Ne descurcăm şi noi să îi plătim 50.000 de euro până la vară. Cu ce vine mai mult Dinamo? Dinamo sigur va juca cu noi, în play-out. Mai bine joacă la Timişoara. Nu mă interesează salariul, vreau să joace. Mâine decidem. Nu am discutat cu nimeni de la CFR”, a spus Opria, cel care , întrebat dacă CS U Craiova e o variantă, avea să spună: “Poate să fie şi Craiova. Craiova nu se bate la campionat?”.

Dinamo a fost la un pas să ajungă la o înţelegere cu Torje, “câinii” urmând să îi plătească aproximativ un sfert din salariul de 30.000 de euro de la Terek, adică undeva la 8.000 de euro, însă situaţia s-a schimbat radicat după ce Vasile Miriuţă a afirmat că Dinamo are deja lotul format, iar Torje trebuie să muncească din greu pentru a putea ajunge titular. Vezi AICI declaraţia. 

ADVERTISEMENT

“Asta cu Dinamo a apărut, în nişte discuţii pornite de Dinamo şi am zis că dacă revine în România să vină la Dinamo. Dar am înţeles că Dinamo are lotul făcut. Neavând altceva, am preferat să vorbim cu Dinamo. Nu e nimic bătut în cuie. Trebuie să îi găsesc. Noi putem să semnăm cu orice echipă în momentul de faţă. Am mai avut pentru Torje o ofertă de la Alanyaspor. Am zis să ne dea hârtie să plece oriunde”, a adăugat impresarul.

9 echipe l-au avut pe Torje în lot: Timişoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny şi Karabukspor.

ADVERTISEMENT

2,5 milioane de euro e cota lui Torje, conform site-ului de specialitate transfermartk.de.

4 goluri a înscrisTorje în cele 18 partide oficiale petrecute în tricoul lui Karabukspor