Fotbal intern

Torje, scandal cu Bratu înainte de Sepsi-Dinamo? A fost scos din lot

29.04.2018 | 17:49
Torje scandal cu Bratu inainte de SepsiDinamo A fost scos din lot

Torje, scandal cu Bratu înainte de Sepsi-Dinamo! Mijlocaşul lui FC Dinamo Bucureşti i-a transmis antrenorului din “Groapă” că nu vrea să meargă la Sfântu Gheorghe dacă nu va fi titular, iar cel din urmă a decis să-l scoată din lot, anunţă gsp.

Pentru meciul Sepsi – Dinamo, care va avea loc luni, de la ora 18.00, pe terenul celor de la Sfântu Gheorghe, Florin Bratu a decis să-l lase şi pe Romera acasă. Asta nu e tot! Antun Palic, care are probleme la stomac, iar Giorgos Katsikas, care are o recidivă, nu fac parte din lotul lui Dinamo. (Vezi aici ce a zis Gabi Torje pentru FANATIK.RO despre decizia lui Bratu de a-l scoate din lot)

Torje nu este la prima discuţie cu Florin Bratu

Nu este prima dată când Florin Bratu decide să-l scoată din lotul lui FC Dinamo Bucureşti pe Gabi Torje. Mijlocaşul a fost exclus din echipă de antrenorul din “Ştefan cel Mare”, pentru indiciplină, înaintea partidei de la Botoşani, de pe 3 aprilie – vezi detalii.

Este jucătorul lui Dinamo până la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1

Gabi Torje a revenit la FC Dinamo Bucureşti pe 2 februarie 2018 şi a semnat o înţelegere până în vara lui 2018, după ce a fost cedat sub formă de împrumut de Akhmat Grozny. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a jucat pentru Dinamo Bucureşti în opt meciuri, în toate competiţiile din 2017-2018.

Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Timişoara, Dinamo Bucureşti, Udinese Calcio, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Grozny şi Karabukspor. A debutat la echipa naţională a României pe 3 septembrie 2010 şi are 56 de prezenţe sub tricolor.

Sepsi – Dinamo Bucureşti, din etapa a 7-a a playout-ului Ligii 1 Betano, care va avea loc luni, 30 aprilie, de la ora 18.00, va fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: