Sport
notix pixel id

Torje și Papp tocmai au jucat în cel mai nebun meci al sezonului din Turcia! Opt goluri în Malatya – Sivas

07.10.2018 | 15:38
Torje și Papp tocmai au jucat în cel mai nebun meci al sezonului din Turcia! Opt goluri în Malatya - Sivas
Opt goluri în Malatya - Sivas

Gabriel Torje și Paul Papp au evoluat în cel mai nebun meci al sezonului din Turcia. S-au marcat opt goluri în partida dintre Malatyaspor și Sivasspor, iar în final toată lumea a fost mulțumită, scorul fiind egal, 4-4. 

Papp a intrat pe teren în minutul 55 în locul lui Rybalka, în timp ce Torje i-a luat locul lui Kilinic în minutul 72.

Malatyaspor – Sivasspor 4-4. Goluri video

Vezi rezumatul video

Gazdele au deschis scorul prin Mina Meza în minutul 11. Doar șase minute a durat acest avantaj, Demir egalând pentru oaspeți în minutul 17. Sivas a mai înscris de alte două ori până la pauză dintre starul brazilian Robinho, în minutele 21 și 24, servit de fiecare dată de același Pereira.

Pereira a fost eliminat însă în minutul 53, astfel că antrenorul oaspeților a făcut o schimbare defensivă și l-a introdus pe teren pe Paul Papp în minutul 56. În minutul 67 Donald a redus din diferență, iar în minutul 74 Sivas a ratat un penalty. Arslan a înscris până la urmă golul patru pentru oaspeți la un minut distanță.

Malatya a revenit spectaculos și a înscris de două ori în trei minute (77 și 80) prin Buyuk și Tozlu. Așa s-a terminat, chiar dacă la final arbitrul a arătat nouă minute de prelungire.

Sivasspor, echipa românilor Torje și Papp, rămâne cu două victorii în opt etape, în timp ce  Malatya se află pe locul 6, cu trei puncte în plus.

Pentru Sivas urmează un meci extrem de important pe teren propriu cu Fenerbahce, club care a început catastrofal noul sezon din Turcia și după șapte etape se află pe loc retrogradabil. Robinho este deja golghterul echipei pentru Sivas, cu patru goluri înscrise în această stagiune.

Sivas nu a mai câștigat un meci în deplasare din 21 aprilie, deși în toată această perioadă a înscris de fiecare dată împotriva adversarelor pe care le-a avut în față.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik