Fanatik vă prezintă o rețetă de tort fără coacere, doar din trei ingrediente. Se preapară foarte rapid, în câțiva pași simpli, iar membrii familiei vor fi încântați de gustul desertului.
Vă prezentăm o rețetă reușită de tort fără coacere, doar din 3 ingrediente. Deliciul este foarte aromat, fin și suculent, din turte dulci, cu o cremă fină de smântână. Acesta se prepară simplu și într-un timp record.
Ingredientele folosite sunt la îndemâna oricui, iar modul de preparare este extrem de simplu. La final, veți obțineți un deliciu fascinant. Bucurați-i pe cei dragi cu cel mai moale, fin și aromat desert.
Ingrediente:
Tăiați turtele dulci rondele, cu grosimea de aproximativ 7 milimetri, iar bucățile rămase le frământați pentru că vă vor servi la decor. Apoi, decojiți bananele și tăiați-le rondele subțiri.
Pregătiți vasul în care veți aranja tortul. Tapetați-l cu folie alimentară, pliată în două straturi. Așezați feliile de turte dulci într-un strat și ungeți-le cu smântână, cât mai generos.
Puneți rondelele de banane într-un strat și peste, aranjați un alt strat de turte dulci, apoi iar smântâna. Alternați astfel straturile până veți asambla tortul.
Ultimul strat trebuie să-l constituie feliile de turte dulci, unse cu smântână. Acoperiți tortul cu folie alimentară și dați-l la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
După opt ore, îl scoateți din frigider, îndepărtați folia alimentară de pe tort, îl acoperiți cu un platou și îl răsturnați. Îndepărtați folia alimentară și ungeți tortul cu smântână, apoi decorați-l cu fărâmiturile de turte dulci.
Este un desert perfect pentru sezonul cald, pe care îl puteți servi cu o ceașcă de ceai aromat.