Fotbal intern

Torțe la înmormântarea lui Rică, fanul FCSB-ului care a murit înainte de derby! Jucătorii vor purta banderole și tricouri negre. FOTO+VIDEO EXCLUSIV. Update. mesaj şi pe stadion

05.10.2019 | 20:04
Torțe la înmormântarea lui Rică, fanul FCSB-ului care a murit înainte de derby! Jucătorii vor purta banderole și tricouri negre. FOTO+VIDEO
ADVERTISEMENT

Rică, fanul vicecampioanei României, a murit chiar înainte de derby-ul cu Dinamo. Mai mulți suporteri ai FCSB-ului au mers la înmormântarea lui, unde au aprins torțe și l-au condus pe camaradul lor pe ultimul drum. De asemenea, fanii lui Dinamo și Rapid au trimis coroane de flori în memoria suporterului răpus de cancer. Jucătorii FCSB-ului vor purta tricouri și banderole negre înaintea meciului cu Dinamo.


UPDATE, 5 octombrie, 20.05. Fanii din Peluza Roş-Albastră au decis să comemoreze şi ei decesul lui Rică, fanul vicecampioanei care a murit chiar înainte de derby-ul cu rivalii din Ştefan cel Mare. Suporterii prezenţi la partidă au afişat un mesaj special pentru acesta.

ADVERTISEMENT

Torțe la înmormântarea lui Rică, fanul FCSB decedat înaintea derby-ului cu Dinamo

Dacă fanii lui Dinamo au fost prezenți de dimineață la mormântul lui Cătălin Hîldan, fanii FCSB-ului au fost prezenți la înmormântarea lui Rică, un fan al vicecampioanei României, decedat după o luptă cu cancerul. Fost membru al facțiunii „Insurgenții”, Rică a fost comemorat de prietenii din galerie prin torțe, cântece și mesaje. Chiar și rivalii de la Dinamo și Rapid au trimis coroane de flori pentru Rică, cel care a fost amintit și într-o postare a lui Mihai Stoica de pe Facebook.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, fratele nostru Rică…? banderola neagră la derby și VICTORIA vor fi în memoria ta…”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook, fostul oficial roș-albastru fiind prezent la înmormântare.

ADVERTISEMENT

Jucătorii vor purta banderole negre

Jucătorii FCSB-ului vor purta banderole negre și tricouri negre înainte de derby-ul cu Dinamo, iar fanii „roș-albaștrilor” vor pregăti un moment special în memoria lui Rică, la fel cum dinamoviștii vor face pentru Cătălin Hîldan. Suporterii vicecampioanei României au strâns bani pentru ca Rică să se opereze în Turcia, din păcate nu a reușit să învingă lupta cu cancerul. Chiar în ziua meciului, se fac 19 ani de când Cătălin Hîldan a decedat pe teren, iar „câinii” vor să obțină o victorie în memoria lui, în fața marilor rivali.

„Vom depăși 20.000 de bilete, dar cred că ne vom duce spre 30.000 de spectatori. Pot fi și surprize plăcute, adică să avem peste 30.000, dar si neplăcute să fie sub 20.000 de suporteri. Vom vedea cum se vor vinde biletele la case. Dacă vor fi 25.000-30.000 de spectatori, atunci spectacolul va fi garantat”, a declarat Narcis Răducan cu o zi înainte de derby.

ADVERTISEMENT
  • 42 de ani avea Petre Aurel, cunoscut drept Rică în Peluza Nord Steaua