Fotbal international

Toșca ar putea fi coleg cu Ștefan Radu la Lazio! Revine în Italia

Autor: Traian Terzian | 18.07.2018 | 20:35

Fundașul echipei Betis Sevilla, Alin Toșca, ar putea fi coleg cu Ștefan Radu la echipa Lazio Roma. site-ul italian  ottopagine.it a scris că internaționalul român este dorit în capitala Italiei de antrenorul Simone Inzaghi.

Alin Toșca a fost împrumutat în returul ediției precedent de campionat în Serie A, la echipa Benevento, dar fundașul în vârstă de 26 de ani nu și-a prelungit șederea după ce formația a retrogradat în liga a doua italiană.

Fundașul echipei Betis Sevilla, Alin Toșca, ar putea fi coleg cu Ștefan Radu la Lazio Roma
Fundașul echipei Betis Sevilla, Alin Toșca, ar putea fi coleg cu Ștefan Radu la Lazio Roma

Toșca e dorit în Italia de Lazio, Frosinone, Sassuolo și Sampdoria

Pe lângă Lazio Roma, Alin Toșca mai este dorit în Serie A de formațiile Frosinone, Sassuolo și Sampdoria Genova. Din afara Italiei, de serviciile internaționalului român mai este interesată și FC Nantes, formație la care joacă portarul Ciprian Tătărușanu.

În această vară s-a vehiculat și varianta ca Alin Toșca să revină în Liga 1 Betano, fiind dorit de campioana CFR Cluj și de vicecampioana FCSB.

Alin Toșca mai are contract cu Betis Sevilla până în 2021, dar staful tehnic al echipei andaluze a anunţat că nu intră în planuri pentru noul sezon, alături de alţi patru jucători. Pentru toţi aceştia, inclusiv Toşca se vor încerca cele trei variante, transfer definitv la alt club, împrumut sau reziliere pe cale amiabilă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!