Toşca e out de la Betis Sevilla! Ofertă de ultim moment din Serie A

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
30/01/2018, 19:44
Toşca e out de la Betis Sevilla! Ofertă de ultim moment din Serie A

Ajuns rezervă la formaţia pregătită de Quique Setien, internaţionalul român are şanse şi mai mici să joace după ce spaniolii l-au adus sub formă de împrumut cu drept de cumpărare definitivă a lui Marc Bartra de la Borussia Dortmund.

Jurnalistul italian Gianluca DiMarzio a anunţat că Alin Toşca ar putea ajunge în Serie A, la formaţia Benevento. Echipa antrenată de Roberto De Zerbi, fostul jucător de la CFR Cluj, este pe ultimul loc în Italia, cu şapte puncte după 22 de etape.

Toşca joacă de un an la Betis

Presa spaniolă a scris de mai mult timp că Alin Toşca va pleca de la Betis Sevilla în această iarnă. Ibericii au anunţat că de serviciile fundaşului român au mai fost interesate PAOK Salonic, FC Bruges şi Anderlecht Bruxelles.

Alin Toşca a fost folosit doar în şase meciuri din Primera Division în acest sezon, el având şi probleme medicale la un moment dat. Betis l-a cumpărat pe român de la FCSB la începutul acestui an, în schimbul sumei de un milion de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.