Life

Tot ce nu s-a văzut pe post. Ce s-a întâmplat în spatele camerelor, după ce Mirela Vaida a fost atacată

20.03.2021 | 01:58
Tot ce nu sa vazut pe post Ce sa intamplat in spatele camerelor dupa ce Mirela Vaida a fost atacata
ADVERTISEMENT

Incidentul din platoul emisiunii Acces Direct a șocat pe toată lumea. O femeie a intrat atunci când nu se aștepta nimeni, apoi a aruncat o piatră mare spre Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Antena 1 a izbucnit ulterior în lacrimi, din cauza șocului.

Mirela Vaida a dezvăluit că a primit, în ultima perioadă, mai multe mesaje de amenințare. Persoana care le-a trimis pe rețelele de socializare s-a semnat drept Magdalena Șerban, cea cunoscută drept “criminala de la metrou”. Încă nu se știe dacă incidentul din platou are o legătură cu mesajele respective.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit femeia să intre în platoul Acces Direct

“La Excelsior, acolo unde au loc filmările, sunt două intrări, cea principală – pe unde intră vedetele, invitații și cei mai mulți dintre angajați, dar și una prin spatele clădirii, care era folosită pentru accesul ‘aplaudacilor’ și nu numai.

Femeia care a șocat, pur și simplu, cu apariția și gestul ei a intrat prin spate, acolo unde nu există paznic și a reușit să se strecoare fără să o vadă cineva. Toată lumea era atentă și distrasă cu transmiterea emisiunii, în direct… O fracțiune de secundă a fost de ajuns”, a declarat, pentru FANATIK, o persoană care a fost de față în acel moment.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat în spatele camerelor, după ce Mirela Vaida a fost atacată

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Autoarea a fost externata de la Obregia pe data de 12.03.2021, are diagnosticul de RETARD”, a transmis Poliția Capitalei.

Cei de la Antena 1 au confirmat și oficial că Mirela Vaida a fost atacată chiar platoul emisiunii Acces Direct. După ce s-au terminat filmările pentru emisiune, s-au realizat fotografii în platou, pentru a se strânge dovezile necesare în anchetă. Se pare că agresoarea este cunoscută în sectorul 1 al Capitalei, fiind implicată în trecut în evenimente asemănătoare.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum se va desfășura ancheta. Cu toate că au fost voci care au acuzat Antena 1 de organizarea unui scenariu, adevărul este că totul este cât se poate de real. Chiar dacă a încercat să fie puternică și o adevărată profesionistă, Mirela Vaida nu și-a putut stăpâni lacrimile, în direct.

ADVERTISEMENT