ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Tot ce trebuie să ştii şi să PARIEZI diseară. Ai şi echipele probabile!

Schalke 04 – Steaua, ora 21:45, Digi Sport 1...
Autor: Claudiu Melinte | 18.09.2013 | 19:01
Tot ce trebuie să ştii şi să PARIEZI diseară. Ai şi echipele probabile!
STEAUA - SCHALKE 04 0-0, EUROPA LEAGUE (15.09.2011)

Schalke 04 – Steaua, ora 21:45, Digi Sport 1

Încă din debutul grupei, Schalke – Steaua este un posibil prim episod al finalei pentru locul 2, pentru că aproape nimeni nu crede că Chelsea poate rata primul loc. OK, există şi un Basel care poate încurca multe iţe, dar, cel puţin prin prisma pedigree-ului, dubla confruntare româno-germană are atuurile unui meci decisiv pentru împlinirea unui obiectiv. Cele două echipe se reîntîlnesc după 2 ani. Au mai fost colege de grupă, dar în Europa League.

ADVERTISEMENT

Schalke a bătut atunci acasă cu 2-1, golul Stelei fiind dat de cel care acum se luptă din greu pentru a-şi găsi loc în lot la Sevilla, Raul Rusescu. La Cluj a fost 0-0 şi ambele au depăşit la braţ grupa, dar era normal lîngă Maccabi Haifa şi AEK Larnaca.

Acum datele problemei stau complet diferit. În joc sînt foarte mulţi bani şi, pentru prima dată, inclusiv oamenii de fotbal admit că există şanse pentru Steaua de a trece în primăvara Ligii Campionilor. E clar că Steaua nu se va arunca în atac orbeşte, alegînd o tactică prudentă. În aceste condiţii golurile nu ar trebui să fie prea multe, ceea ce face probabilă o variantă de 2-4 goluri, mergînd pe ideea că, dacă germanii vor înscrie, o putem face şi noi.

ADVERTISEMENT

La ei pericolul numărul 1 devine acest ghanez sătul de rasismul din Italia, Kevin Prince Boateng, transferat neaşteptat în această vară. Dacă va fi neutralizat atunci Schalke va fi prea puţin periculoasă, dar e greu, pentru că nu mai Chiricheş şi lîngă Szukala va juca fie Gardoş, fie noul venit Varela.

1,50 este cota pentru total goluri 2-4. Cota Stelei a crescut de la 8,00 cît avea iniţial la 9,00. Acest lucru se întîmplă din cauza pariorilor europeni care merg într-un număr foarte mare pe victoria nemţilor.

ADVERTISEMENT

Echipe probabile

Schalke (4-2-3-1): Hildebrand – Uchida, Santana, Matip, Aogo – Hoger, Neustadter – Farfan, Boateng, Draxler – Szalai. Antrenor: Jens Keller
Steaua (4-2-3-1): Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş (Varela), Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari (Kapetanos). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

* La nevoie Schalke poate schimba din mers sistemul de joc, trecînd la un agresiv 4-3-3,cu Draxler – Szalai – Boateng, ceea ce poate pune multă presiune pe Steaua

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!