Sport

Tot ce trebuie să știi despre ceremonia de deschidere de la EURO 2024. UEFA pregătește un show de neuitat

Vineri seară va avea loc primul meci de la Campionatul European din Germania. Momentul va fi marcat de o ceremonie de deschidere grandioasă
14.06.2024 | 11:02
Tot ce trebuie sa stii despre ceremonia de deschidere de la EURO 2024 UEFA pregateste un show de neuitat
Ce pregătește UEFA pentru ceremonia de deschidere de la EURO 2024? Se anunță o atmosferă de senzație
ADVERTISEMENT

Germania este gazda Campionatului European din 2024. Nu mai puțin de 24 de echipe naționale vor lupta în următoarele 4 săptămâni pentru trofeu. UEFA a luat toate măsurile ca fanii să se poată bucura la maximum de acest turneu final grandios.

Germania – Scoția deschide Euro 2024, vineri 14 iunie, de la ora 22:00

Debutul Campionatului European va fi marcat de meciul dintre țara gazdă, Germania, și Scoția. Partida va începe la ora 22:00, ora României, și va fi precedată de o ceremonie de deschidere spectaculoasă. Partida se va desfășura pe Allianz Arena, iar aproximativ 75 de mii de fani sunt așteptați pe stadion. Aceasta va începe cu aproximativ 35-40 de minute înainte de fluierul de start.

ADVERTISEMENT

Ceremonie de deschidere în onoarea lui Beckenbauer

UEFA a anunțat că festivitatea dinaintea meciului va fi una cu totul specială. Aceasta va fi un omagiu pentru legenda fotbalului german, Franz Beckenbauer, care a încetat din viață la începutul acestui an, la vârsta de 78 de ani.

Franz Beckenbauer, cunoscut ca “Der Kaiser”, este unul dintre cei mai mari fotbaliști germani din istorie. A excelat ca fundaș și mijlocaș, fiind renumit pentru eleganța și abilitatea sa tactică. A câștigat Cupa Mondială atât ca jucător (1974), cât și ca antrenor (1990).

ADVERTISEMENT

Tot în cadrul festivității de deschidere, cele 24 de naționale calificate la Campionatul European din Germania, printre care și România, vor fi prezentate publicului de pe Allianz Arena. Suporterii vor asista cel mai probabil la un show pirotehnic special. UEFA nu a oferit încă detalii cu privire la artiștii care vor concerta înainte de Germania – Scoția.

EURO 2020 festivitate

Concert în Stuttgart. Cine va urca pe scenă?

În schimb, se știe că în sudul Germaniei, mai exact în Stuttgart, fanii prezenți la EURO vor putea asista la un spectacol care marchează startul competiției. Robin Schulz, Leony, Le Shuuk și Topic vor urca pe scenă de la ora 17:00 (ora Germaniei).

ADVERTISEMENT

Meciul Germania – Scoția pare unul dezechilibrat la prima vedere, însă cu siguranță se pot produce surprize. Germanii sunt gazda turneului și presiunea va fi una enormă. La ultimele turnee finale, Die Mannschaft a dezamăgit, iar fanii își doresc acum un trofeu la ei acasă.

Scoția, în schimb, trece printr-o adevărată creștere de formă. Britanicii s-au calificat la EURO dintr-o grupă extrem de complicată, cu Spania, Norvegia, Georgia și Cipru, și speră să facă surpriza și să ajungă în fazele eliminatorii ale competiției. În grupa A vor mai evolua Ungaria și Elveția.

ADVERTISEMENT

Finala Campionatului European se va desfășura peste o lună, pe 14 iulie, pe Olympiastadion din Berlin. Arena are o capacitate de 75 de mii de oameni. Înainte de ultimul meci al turneului final, trupa OneRepublic va face un show de senzație. MEDUZA și Leony vor cânta și ele imnul EURO: “Fire”.

  • 2,80 este cota oferită de SUPERBET pentru pronosticul „interval goluri în fiecare repriză Germania: 1-2” la meciul Germania – Scoția

ADVERTISEMENT
Tags: