Life

Tot ce trebuie să știi despre Nunți, botezuri, înmormântări, filmul în care joacă și Jean de la Craiova. Când are premiera și ce nume grele mai sunt în distribuție

Jean de la Craiova are un rol important în pelicula Nunți, botezuri, înmormântări. Manelistul joacă alături de actori de renume.
22.09.2022 | 17:53
Tot ce trebuie sa stii despre Nunti botezuri inmormantari filmul in care joaca si Jean de la Craiova Cand are premiera si ce nume grele mai sunt in distributie
Jean de la Craiova, rol important în Nunți, botezuri, înmormântări. Joacă alături de actori mari. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre „Nunți, botezuri, înmormântări”, filmul în care joacă Jean de la Craiova împreună cu Anca Sigartău, Șerban Pavlu și Ilona Brezoianu. Când are loc premiera și ce alte nume grele mai sunt în distribuție.

Jean de la Craiova, rol important în Nunți, botezuri, înmormântări. Joacă alături de actori mari

Cântărețul de muzică de petrecere și actrița în vârstă de 55 de ani sunt protagoniști în același film. Este vorba de pelicula „Nunți, botezuri, înmormântări”, ce va fi lansată în curând, unde rolul principal este interpretat de Șerban Pavlu.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova și Anca Sigartău vor putea fi urmăriți în curând în același film. Din distribuție mai fac parte: Ilona Brezoianu, Gheorghe Ifrim, Dan Rădulescu, Andreea Mateiu, Andrei Ioan Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache și Valentin Rupiță.

Cunoscutul artist este foarte încântat de acest proiect și spune că a prins un rol care i se potrivește din toate punctele de vedere. Manelistul subliniază că nu se oprește aici cu domeniul actoriei pentru că îi place ce face, dar și pentru că nu este prima peliculă în care ajunge.

ADVERTISEMENT

Lansarea oficială a producției în care apare Jean de la Craiova are loc în data de 23 septembrie 2022. Filmul este așteptat de toată lumea, în centrul atenției fiind povestea lui Cosmin (Șerban Pavlu).

Personajul principal se află în timpul unei crize imobiliare, moment în care își dorește să câștige un milion de euro, dar din păcate, are parte numai de probleme. „Nunți, botezuri, înmormântări” e o peliculă despre doi vecini care duc la paroxism sportul preferat al românilor: ”capra vecinului”.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova nu e străin de lumea cinematografică

Jean de la Craiova a mai jucat și în trecut în producții cinematografice. Primul rol interpretat de celebrul cântăreț de muzică de petrecere a fost în pelicula „Poveste de cartier”, lansată în anul 2008. A fost invitat special.

Potrivit cinemagia.ro, în 2010 cântărețul prindea un rol în „Moștenirea”, în 2014 filma pentru „Fetele lu’ dom’ Profesor”, iar anul acesta apare în producția cinematografică românească, în regia lui Alexandru Lustig.

ADVERTISEMENT
Tags: