Sport

Tot mai multe critici pentru Vali Crețu după ce s-a luat de Dinu Todoran: ”Uită-te la greșelile tale”

Conflictul dintre Vali Crețu și Dinu Todoran a inflamat lumea fotbalului, iar fundașul de la FCSB primește tot mai multe critici.
26.08.2021 | 15:58
Tot mai multe critici pentru Vali Cretu dupa ce sa luat de Dinu Todoran Uitate la greselile tale
ADVERTISEMENT

Imediat după remiza cu Gaz Mentan Mediaș, apărătorul dreapta al ”roș-albaștrilor” s-a luat ”voalat” de fostul tehnician că nu pregătea cum trebuie echipa.

Omul care a condus vicecampioana României în acest start de sezon a replicat dur și a transmis că Vali Crețu este departe de a fi fotbalist.

ADVERTISEMENT

Vali Crețu, criticat vehement după ce l-a atacat pe Dinu Todoran

Apoi, FANATIK a aflat că Vali Crețu s-a destăinuit apropiaților despre conflictul cu Dinu Todoran. Fundașul FCSB-ului ar fi spus că toate acuzațiile fostului antrenor sunt doar minciuni și a vorbit despre gafeze pe care le-a făcut în perioada când a stat pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor”.

Acuzațiile făcute la adresa lui Dinu Todoran i-au adus foarte multe critici lui Vali Crețu, ultimul care s-a luat de fundașul dreapta al celor de la FCSB fiind fostul antrenor Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

”Nu e normală declarația pentru un jucător profesionist. El îl apără pe Edi Iordănescu, antrenează mai bine într-o săptămână? El trebuie să-și vadă de treaba lui, să respecte antrenorul, pentru că aici e lipsă de respect și, în primul rând, să se uite la el”, a declarat Andone pentru Digi Sport.

Andone, supărat că atacul vine de la un jucător cu experiență

Fostul mare fundaș dinamovist este nedumerit de faptul că aceste acuzații vin din partea unui fotbalist cu experiență și consideră că antrenorul trebuie să fie judecat doar de conducerea clubului.

ADVERTISEMENT

”Ce a făcut Crețu la FCSB? I-a calificat în grupele Europa League sau Conference? Nu. Atunci, uită-te la greșelile tale, la lipsurile tale și lasă antrenorul în pace. Antrenorul e judecat de patron și de conducerea clubului. În general, antrenorul e demis că n-a avut rezultate, nu că n-a făcut loviturile libere.

Trebuia să le știe el, sunt convins că le-a exersat Dinu Todoran, dar e foarte urât dialogul ăsta. Păcat de el, dacă era jucător de 17 – 18 ani, înțelegi, că nu știe, că n-are experiență, dar unul care a trecut prin mâna ta ca antrenor se apucă el să vorbească? Nu e un exemplu bun”, a încheiat Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

Crețu, incert pentru derby-ul cu CFR Cluj

Primul care a sărit în apărarea lui Dinu Todoran a fost Ianis Zicu, care crede că este ”o țigănie” care nu se poate regăsi decât în fotbalul românesc.

Pe aceeași lungime de undă a fost și Bogdan Stelea. Fostul portar al naționalei României l-a pus la zid pe Vali Crețu pentru că s-a luat de antrenor după ce a plecat și nu a avut nimic de zi în timpul mandalului acestuia.

Pentru meciul cu CFR Cluj, Iordănescu jr. s-ar putea să nu-l aibă la dispoziție pe Vali Crețu, FANATIK aflând că jucătorul a fost nevoit să facă o radiografie, din cauza unei contuzii puternice la piciorul stâng.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,65 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: