Fotbal intern

Corneliu Papură, luat în colimator de fanii Universităţii Craiova: “Demisia, demisia!”. Reacţia surprinzătoare a antrenorului

11.08.2019 | 20:33
Corneliu Papura luat in colimator de fanii Universitatii Craiova Demisia demisia Reactia surprinzatoare a antrenorului

Fanii olteni nu mai au răbdare cu antrenorul lor, Corneliu Papură, după al treilea meci consecutiv pierdut. Tot stadionul a început să scandeze „Demisia, demisia!” în ruma golului marcat de Goran Karanovic pentru Sepsi în minutul 81.

Reacția dură a fanilor olteni: „Demisia, demisia!”

După a treia partidă consecutivă în care Universitatea Craiova a fost învinsă, suporterii olteni i-au cerut demisia antrenorului, Corneliu Papură. Imediat după ce Sepsi a deschis scorul, tot stadionul a erupt, scandând „Demisia, demisia!”. Craiova a fost învinsă joi de AEK Atena în turul 3 preliminar din Europa League, dar și în etapa trecută de campionat de sibienii de la Hermannstadt.

Corneliu Papură nu a mai oferit indicații din momentul golului marcat de Karanovic în minutul 81, fiind extrem de dezamăgit de evoluția elevilor săi. Constantin Schumacher, secundul Universității a fost cel care a preluat rolul de principal în ultimele 10 minute ale partidei. Suporterii Craiovei au scandat „demisia” în repetate rânduri în finalul confruntării. După această înfrângere, Craiova a picat pe locul 5 în clasament, având doar 9 puncte acumulate în primele 5 etape.

Corneliu Papură a fost extrem de surprins la interviul de la finalul meciului: “Nu înțeleg de ce atâta ostilitate. Am câștigat meciuri și tot aceeași ostilitate. Nu înțeleg de unde atâta ostilitate pentru o persoană care a jucat pentru Craiova. Voi analiza și sper să iau o decizie bună. Nu este o situație plăcută. Asta este! Sunt obișnuit… Singura presiune e să câștig meciul. Cred că am fi avut parte de mult mai multă susținere. Cred că publicul avea mai mult de câștigat dacă nu ne critica așa repede, chiar când era 0-0.”