Life

Toți Faimoșii de la Survivor România sunt împotriva lui TJ Miles. Acuzația pe care i-a adus-o Laura Giurcanu

TJ Miles a reușit ”performanța” să câștige antipatia tuturor colegilor săi pentru felul în care a ales să participe în jocul de comunicare al ediției din 8 martie 2022.
08.03.2022 | 22:59
Toti Faimosii de la Survivor Romania sunt impotriva lui TJ Miles Acuzatia pe care ia aduso Laura Giurcanu
ADVERTISEMENT

Tensiune până la cer și înapoi, lacrimi și nervi greu de descris în tabăra Faimoșilor de la Survivor România! TJ Miles a fost acuzat de toți colegii săi că nu și-a dat silința în proba leagănului. Astfel, vedetele au pierdut șansa de a vorbi cu cei dragi lor.

TJ Miles a tras echipa Faimoșilor de la Survivor România în jos?

Elena Chiriac a fost cea mai afectată de faptul că echipa ei a pierdut meciul. Concurenta a plâns în hohote acuzându-l pe TJ Miles că din cauza lui nu va reuși să vorbească cu mama ei, de care îi este extrem de dor.

ADVERTISEMENT

Și Zmărăndescu a răbufnit, dorindu-și să își vadă copilașii și soția. În repetate rânduri, TJ a fost acuzat în timpul meciului că nu trăgea cum trebuia de sfoara leagănului pentru ca persoana aflată la mijloc să poată introduce totemurile în găurile din fața lor.

Laura Giurcanu a adus și o acuzație la adresa lui TJ. Aceasta a spus că pentru tiktoker acest joc nu este important deoarece el nu vrea să stea de vorbă cu familia, ci cu managerul lui. Laura a spus fără menajamente că lui TJ nu îi pasă deloc de acest joc.

ADVERTISEMENT

„Nu toată lumea este un team-player”

„Strategia ultimului punct a fost aleasă greșit. Colegul meu, TJ, nu a înțeles principiul jocului până la final. Eu sunt mândră de coordonarea mea cu Cătălin. Nu am fost în sincron cu siguranță.

Războinicii au câștigat pentru că, aparent, nu toată lumea este un team-player. E un meci pe care l-am pierdut, iar mie o să-mi fie greu să iert persoana care a dus către această pierdere”, a spus Laura.

ADVERTISEMENT

TJ a vrut să se apere în fața vorbelor grele aruncate de blondină. „Îmi pare rău că nu s-a câștigat punctul. Consider că am încercat să fac cât am putut de bine. O înțeleg pe Laura. Poate să stea supărată. Nu sunt aici să-mi fac prieteni”, a spus Miles.