Cele mai citite

PERLA lui PSG vrea să plece! Toţi granzii Europei o vor!

Arsenal, Chelsea, Juventus, Roma şi Manchester United se bat în oferte pentru unul dintre cele mai importante produse ale clubului PSG. Adrien Rabiot are 19 ani, a fost crescut la Paris şi a jucat...
26.09.2014 | 18:21
PERLA lui PSG vrea să plece! Toţi granzii Europei o vor!

Arsenal, Chelsea, Juventus, Roma şi Manchester United se bat în oferte pentru unul dintre cele mai importante produse ale clubului PSG. Adrien Rabiot are 19 ani, a fost crescut la Paris şi a jucat de 31 de ori la echipa mare a lui PSG, fiind autorul a două goluri în tot acest timp.

Gruparea pariziană vrea să-l vîndă pe Rabiot în această iarnă, întrucît acesta nu vrea să-şi prelungească înţelegerea. Mijlocaşul în vărstă de 19 ani este cotat la 4.500.000 de euro de site-ul transfermarkt.de, însă Arsenal, Chelsea, Juventus, Roma sau Manchester United vor trebui să scoată din bancă mult mai mult de atît! 12.000.000 de euro este suma de transfer dorită de cei de la PSG în schimbul lui Rabiot.

Antrenorul Laurent Blanc a vorbit într-o conferinţă de presă despre tînărul său elev: ”Cred că Rabiot va pleca de la PSG. dar nu vă pot spune unde. Jucătorul a primit o ofertă foarte bună din partea clubului dar deocamdată nu-l interesează. Păcat!”, a declarat Laurent Blanc.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri