Life

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, vedetă la Antena 1: “Am dezvoltat ‘orfanul’ din mine”

01.03.2021 | 12:27
Toto Dumitrescu fiul lui Ilie Dumitrescu vedeta la Antena 1 Am dezvoltat orfanul din mine
Toto Dumitrescu (centru) se alătură distribuției serialului Adela. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, se alătură distribuţiei proiectului Adela, de la Antena 1. Tânărul nu a îmbrățișat cariera de fotbalist, așa cum a visat celebrul său tată, și a ales o cu totul altă meserie: aceea de actor.

La 22 de ani, Toto Dumitrescu îl va interpreta pe Floppy, un personaj cu totul diferit faţă de ce a mai jucat până acum, și poate fi văzut în cel mai nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Floppy şi-a trăit întreaga copilărie la orfelinat, împreună cu Mihai şi Călin. Fiind mai mic, reuşea cumva să atragă cele mai multe probleme, însă prietenia cu Călin l-a ajutat mult. Nu s-a ţinut de şcoală şi nici nu se poate spune că şi-a dorit mare lucru vreodată de la viaţă. Momentul care îi schimbă viaţa este reîntâlnirea cu Călin, în timp ce spăla parbrize într-o intersecţie.

Toto Dumitrescu
Toto Dumitrescu. Sursă foto: Antena1

„Este un rol care, personal, mă pune într-o oarecare dificultate, deoarece nu mi-a lipsit acoperișul sau căldura părintească atât de mult cum i-au lipsit personajului meu. Ca să pot ajunge să trăiesc mai profund ceea ce a trăit acest personaj, am dezvoltat ‘orfanul’ din mine prin empatia pe care am avut-o vorbind cu copiii orfani pe care i-am vizitat (în perioada sărbătorilor).

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește proiectul în sine, sunt, în mod clar, entuziasmat, onorat și mișcat de faptul că fac parte dintr-un proiect de asemenea anvergură”, a declarat Toto Dumitrescu.

Toto Dumitrescu
Toto Dumitrescu. Sursă foto: Antena1

Cum va evolua povestea lui Floppy, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Toto Dumitrescu, dosar penal după ce a fost prins drogat la volan

Toto Dumitrescu este cunoscut ca fiind un tânăr talentat, care a ales calea actoriei, însă, de-a lungul timpului, a avut și probleme cu legea, din cauza viciilor. În toamna anului trecut, fiul lui Ilie Dumitrescu s-a ales cu dosar penal, după ce a fost surprins la volan sub influența substanțelor psihoactive.