Life

Toto Dumitrescu, Jojo și Ami, printre concurenții noului sezon Te cunosc de undeva

26.05.2020 | 17:28
Toto Dumitrescu Jojo si Ami printre concurentii noului sezon Te cunosc de undeva
ADVERTISEMENT

Se știu câțiva dintre concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 2020! Pe lista celor 12 nume se află una din cele mai mari surprize: actorul Toto Dumitrescu, fiul legendarului Ilie Dumitrescu.

Concurenții de la Te cunosc de undeva: Jojo, Ami, Adda și… Toto Dumitrescu

Pe lângă Toto, în noul sezon al imitațiilor de la Antena 1 vor mai fi artistele Jojo, Ami și Adda.

ADVERTISEMENT

Toto a urmat o carieră în actorie și modelling, un drum complet diferit de lumea fotbalului în care s-a făcut remarcat tatăl său.

Actorul va fi cu siguranță cireașa de pe tort în noul sezon și asta pentru că e un nume fresh în astfel de show-uri, iar lumea va dori cu siguranță să vadă evoluția lui.

ADVERTISEMENT

„Mă pot exprima cu adevărat, fără filtru, atunci când sunt în pielea altui personaj”

Dacă cu alte nume din showbiz suntem obișnuiți, pe Toto Dumitrescu nu îl știe  multă lume, în afară de faptul că este fiul lui Ilie Dumitrescu.

Actorul a acordat un interviu în anul 2018 pentru alistmagazine.ro în care a vorbit despre cariera lui.

ADVERTISEMENT

„Am jucat roluri și am manipulat prin actorie încă de mic copil. Mă pot exprima cu adevărat, fără filtru, atunci când sunt în pielea altui personaj, iar felul acesta, nu sunt supus răspunderii sau justificării deoarece nu sunt eu.

Pe de altă parte, sunt eu pe deplin doar atunci când joc, pentru că simt și răscolesc în mine adevăratele trăiri cu care nu mă pot confrunta nevătămat în viața de zi cu zi”, spunea atunci Toto Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Emisiunea-fenomen, adaptare după formatul spaniol „Tu cara me suena” difuzat în Peninsula Iberică de postul generalist Antena 3 ajunge la noi la cel de-al 15-lea sezon.

Anul trecut, show-ul a fost câștigat de cântăreața filipineză Bella Santiago, interpretările sale fiind ieșite din comun, reușind să intre în pielea oricărui personaj.

 

 

ADVERTISEMENT