Fotbal international

Tottenham a stabilit viitorul lui Kane şi Alli. Decizia care afectează pe Real Madrid

Preşedintele lui Tottenham a făcut un anunţ foarte important. S-a luat decizia în privinţa viitorului lui Harry Kane si Dele Alli.
12.01.2018 | 14:19
Tottenham a stabilit viitorul lui Kane si Alli Decizia care afecteaza pe Real Madrid

Preşedintele lui Tottenham, Daniel Levy, are planuri mari pentru echipa sa pentru următorii ani, mai ales că din toamnă se estimează că se vor încheia şi lucrările la noua casă a lui Spurs, o arenă ultramodernă. Pe care nu se va juca numai fotbal, Levy încheind un contract pe mai multe sezoane cu şefii din NFL (Liga Profesionistă de fotbal american) pentru ca pe sezon să se dispute la Londra, pe stadionul lui Tottenham două partide din cadrul campionatului NFL.

De altfel, cu un meci din fotbalul american de peste Ocean se va inaugura noua arenă a lui Tottenham. Preşedintele Levy spune că o bijuterie de stadion necesită şi o bijuterie de echipă. Pentru ca Tottenham să conteze tot mai serios în Premier League şi în Europa nu sunt necesare numai achiziţiile unor jucători de top ci, mai ales, să îţi poţi păstra vedetele din lot.

Pe stadionul lui Tottenham se va juca şi fotbal american

Drept urmare, Levy i-a anunţat pe cei trei jucători din lotul lui Mauricio Pochettino, care au mare căutare din partea altor grupări importante de pe continent, fundaşul Danny Rose, mijlocaşul Dele Alli şi bomberul Harry Kane, precum şi pe agenţii acestora, să comunice faptul că nu vor pleca pentru nici o sumă nici în această vară, nici în cea a lui 2019, pentru că în jurul lor se va alcătui un dream-team.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Această decizie loveşte decisiv în preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, care nu-şi va putea vedea astfel împlinit visul de a-l vedea pe Harry Kane în centrul atacului lui Real Madrid. Până acum Real şi Tottenham au dus mereu la bun sfârşit operaţiunile de mercato, de la Londra pe Santiago Bernabeu sosind în ultimii ani croatul Luka Modric şi galezul Gareth Bale.