Video. Tottenaham, parcurs impecabil Champions League! O nouă victorie la scor pentru londonezi

champions league, tottenham-apoel nicosia, live, video

Tottenham a încheiat en-fanfare faza grupelor şi se califică în optimile de finală ale Ligii Campionilor de pe primul loc în Grupa H.

UPDATE, ora 23:50: Elevii lui Mauricio Pochettino s-au impus cu 3-0 în faţa celor de la Apoel Nicosia şi au câştigat o grupă din care mai făceau parte Real Madrid şi Borussia Dortmund, în timp ce oaspeţii se mulţumesc doar cu ultimul loc.

Partida ar avea importanţă numai pentru oaspeţi, deoarece Tottenham va câştiga grupa chiar şi în cazul unui eşec (VEZI CLASAMENTUL FINAL), deoarece la egalitate de puncte se iau în considerare rezultatele directe, care sunt favorabile englezilor: egal la Madrid, victorie la Londra. 

Cum Spurs joacă foarte prost în ultima vreme în campionat şi a pierdut enorm de multe puncte, nu ar fi deloc de mirare ca gazdele să utilizeze foarte puţini titulari. Astfel, numele grele, precum Kane sau Dele Alli au şanse mici să se afle pe teren.

Tottenham - Apoel LIVE STREAM Liga Campionilor. Pot fi şi goluri multe

Tottenham - Apoel LIVE STREAM Liga Campionilor. Ciprioţii au nevoie de puncte pentru a putea trece peste Borussia Dortmund. Sunt nevoiţi să joace ofensiv, nu au nimic de pierdut. Problema la ei este că acum sunt la egalitate de puncte cu Borussia, dar pierd calificarea din cauza golaverajului, pentru că în meciuri directe a fost de două ori 1-1.

Pe bilete-pariuri.ro poţi găsi idei de tichete pentru toate gusturile.

Tottenham - Apoel LIVE STREAM Liga Campionilor. În tur englezii nu au avut probleme în Insula Cipru, reuşind să se se impună cu un categoric 3-0, dar atunci aveau nevoie de puncte pentru a-şi asigura calificarea. Acum, cu sacii în căruţă Tottenham poate băga doar rezerve şi orice rezultat devine posibil.