Foto. Stadionul lui Tottenham prinde contur! Arenă de cinci stele în Londra

Claudia Mîţoi    Razvan Nicolae   
in Galerie foto
09/02/2018, 12:55
Foto. Stadionul lui Tottenham prinde contur! Arenă de cinci stele în Londra GALERIE FOTO

White Hart Lane este deja istorie pentru fanii celor de la Tottenham Hotspur, iar noul stadion al formaţiei antrenate de Mauricio Pochettino începe să prindă contur. Constructorii au început să monteze acoperişul arenei, unul dintre punctele cele mai importante din proiect. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Acoperişul viitorului stadion va avea 287 de secţiuni de sticlă şi 810 casete. Construcţia ar putea totuşi să fie amânată din cauza condiţiilor meteorologice, problema majoră fiind rafalele de vânt, dar şi ploile care sunt anunţate pentru perioada următoare.

Meci de NFL pe stadionul lui Tottenham

La începutul săptămânii, constructorii au ridicat coloanele care vor sprijini acoperişul. Acestea vor fi interconectate cu ajutorul a 10 kilometri de cabluri. Nocturna de pe noul stadion va avea 324 de LED-uri.

Oficialii clubului din capitala Angliei speră că stadionul să fie gata la începutul sezonului 2018-19. Cel mai probabil, arena va fi dată în folosinţă până pe 14 octombrie, când se va disputa un meci de NFL între Seattle Seahawks şi Oakland Raiders.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.