Fotbal international

Tottenham – Borussia Dortmund 3-0. Victoria perfectă pentru Spurs. Video

13.02.2019 | 23:45
Tottenham  Borussia Dortmund 30 Victoria perfecta pentru Spurs Video
ADVERTISEMENT

Tottenham a câștigat cu 3-0 partida jucată pe teren propriu cu Borussia Dortmund și a devenit favorită certă la calificarea în faza sferturilor de finală din Liga Campionilor. Golurile au fost marcate în repriza secundă de Son, Vertonghen și Llorente. 

Min. 86 – GOOOOOOOOOL TOTTENHAM! Llorente înscrie la două minute după ce a intrat pe teren

Min. 83 – GOOOOOOOOL TOTTENHAM! Vertonghen marchează și o apropie pe Tottenham de calificare

Min. 47 – GOOOOOOOOOL TOTTENHAM! Son deschide scorul

Min. 32 – Dortmund a început mai bine acest meci, având deja trei ocazii bune de gol. Tottenham nu a tras pe poartă până în acest moment

ADVERTISEMENT

Min. 1 – A început meciul

UPDATE. Echipele de start

  • Tottenham (5-3-2): Lloris; Aurier, Sánchez, Alderweireld, Vertonghen, Foyth; Winks, Sissoko, Eriksen; Lucas, Son.
  • Dortmund (4-2-3-1): Bürki, Hakimi, Zagadou, Diallo, Schmelzer, Witsel, Delaney, Dahoud, Sancho, Pulisic, Götze.

Meciul Tottenham – Borussia Dortmund se dispută miercuri, 13 februarie, cu începere de la ora 22:00 în cadrul primei manșe a optimilor de finală ale Champions League. Esteo confruntare echilibrată, în care se poate petrece orice, iar șansele de calificare sunt 50-50. Borussia e lider în Bundesliga, dar în ultima etapă a reușit rara contraperformanță de a face 3-3 acasă cu Hoffenheim, după ce a avut 3-0 în ultimele zece minute! Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

ADVERTISEMENT

Englezii au mai întâlnit formația germană în cupele europene în două rânduri. Mai întîi au fost cei de la Borussia Dortmund care au dat de pământ cu Tottenham în ambele manșe în Europa League, pentru ca în 2017 să vină rândul băieților lui Mauricio Pochettino să predea o lecție de fotbal galben-negrilor în Champions League, cu o dublă victorie.

Tottenham – Borussia Dortmund Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida Tottenham – Borussia Dortmund are loc miercuri, 13 februarie, de la ora 22:00 pe noul stadion Wembley, în prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Și acest meci poate fi vizionat pe micile ecrane pe programele Digi Sport și Telekom Sport, care transmit în direct toate partidele tur și retur din această fază a primei competiții europene intercluburi. Mai aveți la dispoziție și varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO și a urmări acolo meciul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT
Tottenham - Borussia Dortmund. Marea întrebare este dacă va risca Pochettino să îl forțeze pe Harry Kane să joace
Tottenham – Borussia Dortmund. Marea întrebare este dacă va risca Pochettino să îl forțeze pe Harry Kane să joace

Vezi meciurile din Champions League în format Live Video pe FANATIK.RO

Marea dilemă pentru Mauricio Pochettino este dacă îl va putea folosi sau nu pe golgeterul Harry Kane. Dele Alli este out pentru acest meci și mai mult ca sigur și pentru retur, însă medicii fac eforturi mari pentru a încerca să îl pună pe picioare pe Kane, dar ar fi un risc foarte mare, pentru că acesta nu a mai jucat de mai bine de o lună și problema medicală, dacă va fi forțat, ar putea recidiva și atunci stopul ar fi de foarte lungă durată.

Borussia a ajuns mai târziu la Londra ca urmare a faptului că puștiul minune Sancho (18 ani) și-a uitat pașaportul acasă și a constatat acest lucru la aeroport. Drum înapoi și plecare amânată pentru echipă cu o oră. La casele de pariuri Totteham are 2,10 la victorie, 3,25 este egalul și 3,55 victoria Borussiei.

ADVERTISEMENT