Premier League

Tottenham – Chelsea 3-1 în Premier League! Echipa lui Sarri, prima înfrângere a sezonului!

24.11.2018 | 21:14
Tottenham  Chelsea 31 in Premier League Echipa lui Sarri prima infrangere a sezonului
ADVERTISEMENT

Tottenham – Chelsea 3-1 s-a jucat în etapa a 13-a din Premier League. Formaţia antrenată de Maurizio Sarri a suferit prima înfrângere a sezonului după un meci în care Harry Kane şi compania şi-au dominat cu autoritate rivalii. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 85 / GOOOOOOL Chelsea! Olivier Giroud a marcat cu o lovitură de cap.

Min. 55 / GOOOOOOL Tottenham! Heung-Min Son a marcat în urma unui contraatac.

Min. 16 / GOOOOOOL Tottenham! Harry Kane a majorat avantajul cu un şut din afara careului, la care Kepa a greşit.

ADVERTISEMENT

Min. 8 / GOOOOOL Tottenham! Dele Alli a deschis scorul cu o lovitură de cap.

UPDATE, ora 19:30 / A început meciul Tottenham – Chelsea.


UPDATE, ora 18:45 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Tottenham – Chelsea


Premier League revine în forţă după pauza competiţională cauzată de meciurile internaţionale, iar derby-ul Tottenham – Chelsea este cadoul perfect pentru fanii fotbalului englez. Formaţia antrenată de Mauricio Pochettino este concentrată pe meciul cu rivala londoneză, însă Harry Kane şi colegii lui sunt cu gândul şi la duelul cu Inter din Liga Campionilor, meci capital pentru englezi dacă vor să mai spere la un loc în optimile de finală ale UEFA Champions League. De cealaltă parte, Chelsea nu mai are nicio grijă în Europa League, unde a obţinut 12 puncte după primele patru puncte şi este sigură de calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei.

Vezi ONLINE TV pe Eurosport Tottenham – Chelsea din Premier League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Tottenham – Chelsea se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30, şi va fi transmis în direct de Europort. Toate fazele importante şi golurile meciului care se va disputa pe stadionul „Wembley” vor putea fi urmărite, începând cu ora 19:30, în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Înaintea duelului direct, Chelsea ocupă locul trei, cu 28 de puncte, în timp ce Tottenham se află pe a patra poziţie, cu un punct mai puţin. În sezonul trecut, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile în campionat, fiecare câştigând pe terenul rivalei.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului de sâmbătă, N’Golo Kante a semnat prelungirea contractului cu Chelsea pentru încă cinci sezoane, iar cu această ocazie i s-a dublat salariul. În aceste condiţii, mijlocaşul de 27 de ani a devenit cel mai bine plătit jucător al formaţiei de pe „Stamford Bridge”.

Tottenham - Chelsea este derby-ul etapei a 13-a din Premier League
Tottenham – Chelsea este derby-ul etapei a 13-a din Premier League
Tags: