Fotbal international

VIDEO. Tottenham – Crystal Palace. Cu Harry Kane şters şi fără Dele Alli, Tottenham a făcut ce nu a reuşit Chelsea

UPDATE: Tottenham Hotspur s-a chinuit în meciul de pe teren propriu cu formaţia Crystal Palace, scor 1-0 - vezi aici golul. Golgheterul Harry Kane nu a mai reuşit să înscrie, dar cele trei puncte...
06.11.2017 | 00:00
VIDEO Tottenham  Crystal Palace Cu Harry Kane sters si fara Dele Alli Tottenham a facut ce nu a reusit Chelsea

UPDATE: Tottenham Hotspur s-a chinuit în meciul de pe teren propriu cu formaţia Crystal Palace, scor 1-0 – vezi aici golul. Golgheterul Harry Kane nu a mai reuşit să înscrie, dar cele trei puncte au fost aduse de sud-coreeanul Heung-Min Son. Tottenham a adunat 23 de puncte şi a egalat-o în clasament pe Manchester United, care va juca în deplasare cu Chelsea Londra, care pierduse în urmă cu trei săptămâni în faţa celor de la Crystal Palace.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tottenham – Crystal Palace este un derby londonez, cu echipe situate la poli opuşi. Spurs se bate pentru titlu sau măcar pentru loc de Liga Campionilor şi are un sezon excelent, vulturii lui Roy Hodgson se luptă să iasă din zona retrogradării, unde ocupă ultimul loc, cu numai 4 puncte.

Tottenham – Crystal Palace LIVE STREAM Premier League. Vezi meciul ONLINE. Tottenham se află în faţa unui derby londonez cu totul special. În sensul în care echipa lui Mauricio Pochettino se situează pe locul 3, în timp ce adversara, pregătită de veteranul Premier League, fostul selecţioner Roy Hodgson, este lanterna roşie, cu numai patru puncte. La prima vedere un jucător la pariuri ar spune din prima Tottenham bate şi paote chiar dă două goluri.

Tottenham – Crystal Palace LIVE STREAM Premier League. Vezi meciul ONLINE.  Asta numai la prima vedere, pentru că vulturii de la Crystal Palace au zburat o singură dată foarte sus în acest sezon, dar acea singură victorie a fost reuşită în alt derby londonez, tocmai în faţa campioanei Chelsea! Şi, ţinând cont de faptul că Tottenham a pierdut deja două derbyuri londoneze, 1-2 acasă cu Chelsea în campionat şi 2-3 cu West Ham în Cupa Ligii, după ce se impusese în Premier League la acelaşi scor poate că vom judeca mai puţin sigur rezultatul acestui meci.

Tottenham – Crystal Palace. Ultimul gol al vulturilor, reuşit în 2004

Tottenham – Crystal Palace LIVE STREAM Premier League. Vezi meciul ONLINE. Mauricio Pochettino nu îi va avea la dispoziţie pentru acest meci pe doi oameni importanţi din sistemul defensiv, ambii accidentaţi cu Real Madrid. Portarul francez Hugo Lloris şi fundaşul belgian Toby Alderwaireld sunt definitiv out, dar la datorie se va afla trioul de foc Erikssen-Alli-Kane, de la care poate veni urgia către poarta lui Crystal Palace. Belgianul e estimat a absenta şase săptămâni.

Tottenham – Crystal Palace LIVE STREAM Premier League. Vezi meciul ONLINE. Crystal Palace nu prea are amintiri plăcute din partidele jucate pe terenul lui Spurs, ce-i drept nu pe Wembley, ci pe legendarul Wart Hart Lane. În ultimele patru deplasări a pierdut de fiecare dată şi nici măcar nu a reuşit să marcheze. Ultimul egal datează tocmai din decembrie 2004, iar ultimul succes a fost reuşit în 1997, deci acum două decenii.

Tags: