Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Tottenham dă 50 de milioane de euro pentru transferul unui jucător care face senzație la Euro 2024! Cine ar putea fi noul coleg al lui Drăgușin

Tottenham vrea să transfere un fotbalist care a explodat la EURO 2024. Ce șanse sunt să fie coleg cu Radu Drăgușin. Informații de ultimă oră
24.06.2024 | 08:00
Tottenham da 50 de milioane de euro pentru transferul unui jucator care face senzatie la Euro 2024 Cine ar putea fi noul coleg al lui Dragusin
Ange Postecoglou îl vrea pe Nico Williams, evaluat la 60 de milioane de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tottenham vrea să se întărească în această vară, iar Ange Postecoglou a pus ochii pe unul dintre cei mai în formă jucători de la Campionatul European din Germania.

Tottenham îl vrea pe Nico Williams, mijlocașul naționalei Spaniei și al lui Athletic Bilbao

Tottenham e gata să ofere 46 de milioane de lire sterline pentru Nico Williams, extrema stângă în vârstă de doar 21 de ani care l-a impresionat la EURO 2024 până și pe regele Spaniei, Felipe.

ADVERTISEMENT

Noua senzație a fotbalului spaniol are deja 16 meciuri la prima reprezentativă și a marcat două goluri. Jucătorul mai are contract până în vara lui 2027 în Țara Bascilor, iar Tottenham trebuie să țină cont și de faptul că Nico Williams este cotat la 60 de milioane de euro de Transfermarkt.

Fotbalistul cu origini ghaneze mai are un frate care e tot fotbalist. Inaki Williams a ales însă să reprezinte țara africană în detrimentul naționalei Spaniei. În vârstă de 30 de ani, evoluează pe postul de extremă dreaptă și e coleg cu fratele său la Athletic Bilbao.

ADVERTISEMENT

Tottenham are șanse reale să îl transfere pe Nico Williams?

Tottenham îl poate aduce pe Nico Williams în această vară la Londra, însă jucătorul nu a dat niciun semn că și-ar dori o astfel de mutare. Cert este că a atras atenția mai multor echipe și dacă va continua evoluțiile excelente de la acest turneu final este foarte probabil ca Athletic Bilbao să nu îl mai poată ține.

Nico Williams a jucat doar 68 de minute în meciul împotriva Croației și 78 de minute contra Italiei, când a fost ales și omul meciului. Iată cifrele puștiului contra campioanei europene, Italia:

ADVERTISEMENT
  • 60 de atingeri de balon în 78 de minute
  • 4 pase importante 
  • 93% acuratețea paselor
  • 1 mare ocazie creată
  • 4/10 driblinguri reușite

Ange Postecoglou îl dorește cu insistență pe jucător conform Alasdair Gold, însă echipa lui Radu Drăgușin va trebui să depună eforturi considerabile pentru a realiza acest transfer, care în acest moment nu are șanse foarte mari de reușită.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, Tottenham a făcut un singur transfer. Englezii l-au adus pe puștiul suedez de 18 ani de la Djurgården, Lucas Bergvall, pe care au plătit nu mai puțin de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
2,06 este cota BETANO pentru pronosticul "X" la România - Slovacia